復仇者聯盟4 60秒廣告復仇篇

821 回覆
782 Like 15 Dislike
睇咁多條trailer
banner都係鳩up冇亮點
睇黎hulk會係其中一個關鍵
應該破曬所有香港紀錄
剩係第一次個shot雷神企直個人個下都仲有人話係鎚仔已經無厘頭
你講呀? 我自2012年Avengers 1開始幾乎套套Marvel戲都有入戲院睇
唔會話自己係忠實fans 但Marvel既戲我都會支持同睇
呢套唔係例外
我想講既係呢個post唔係得班盲忠既傻鳩先可以討論ok ?
路過既人一樣出聲發言
如果呢個post係出面個M粉圍爐自hi post,我又點會發言
但呢度唔係,只係一個討論新trailer既post

我寧願唔俾任何期望自己,安安份份平常心睇一場戲好過
票房過到阿凡達又點?
2015年奧創紀元又話上到20億既? 結果?
依家就話30億,你估細路玩泥沙呀話有就有咩

為乜? 冇咩,講到咁實牙實齒,所以我先想知道果個ching會唔會切柒姐
又唔係阻緊你地打飛機
請繼續
應該僅次於DC正義聯盟
始終唔夠DC咁又深度
睇到大叫
其實我想問仲有乜好打
Thanos 本身係為個世界好,佢達到目的之後照理都唔會繼續破壞
然後製作組之前又話d角色唔會翻生咁老土,咁你打贏左拎番d石都冇用,變左真係為復仇而復仇
可能過30億條友有佣分
垃圾dc
如果你一早係講 雖然你都係fans 都好支持 但講真應該都係有啲難度未必上到三十億咁樣表達既咪會好好多
當然啦呢啲討論區你點表達點做人我都無資格教你
最緊要依家大家搞清楚大家想法如何 咁咪好
估計全球25億美金
好似叫 mk L
不要問只要信
即時最後一齊同thanos bbq都係因為dr strange 一早睇透未來
不過其實都估到,唔拍佢地返生,不過拍個未來改寫咗
同時一定一大班死忠屌柒你返生同改寫未來唔同,叫你重睇
中好多
唔翻生點有spideman2
改寫未來唔同返生
又或者話佢地根本無死,只係變咗塵啫
其實全部都係Skrull黎
運動裝Captain Marvel真係好正
有冇人覺得im同wm套甲出面再著多套甲好肉酸?
作用王係全隊既功用上仲大過主力
睇戲就睇戲,票房係點關你撚事咩,咩20億30億,超呢個超果個打哂飛機,痴哂線睇套戲就當自己係裡面一份子咁,有錢分咩傻鳩?
wm 套甲太大件
能人味返哂黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞