復仇者聯盟4 60秒廣告復仇篇

821 回覆
782 Like 15 Dislike
a1隊長唔係呢件衫wo
之前有拍攝現場的照片流出, 相中是滄桑tony加A1cap, 不過不知道是否流料
科技樹點錯了
係咪叫得呢個名既人都咁閪
係出奇呀
上集講緊係鋪左10年既終極大佬出場再加一堆英雄埋堆既吸引力都只係吸左20億票房
其實已經比預期差左
你3巨頭最後一集點吸都都唔會吸多7億票房掛
再者,套片一加長時間就一日就少上左一兩次
仲吹到上no.1,真係笑死人

邊個話續集票房一定高D?
奧創紀元係唔撚係繽集呀?
點解仲低過第一套復仇者呀?
即使係高過,個數字去到7億咁多?
奧創果陣既教訓都未夠? 繼續慢慢吹呀
我話套戲票房100億呀,因為Stan Lee岩岩死左呀
全世界都會狗衝都去睇添呀

唔好只講自身因素啦
有冇睇過兩星期後有咩戲會上呀
電影版比卡超呀
套野一上復仇者第三個星期即收皮啦,仲有後續力
冇幾耐又有John Wick 3同哥斯拉2

睇戲唔該用腦睇,唔好用條撚睇好冇?
係咪追親英雄電影大部份都係傻鳩黎?
其實thanos 無左手套既話,只不過係個近戰戰士
cm 同雷神輕鬆搞撚掂佢

有手套齊石先好睇
睇班復仇者點樣智取
如果真係回到過去打無石既thanos 真心會失望
有一兩粒石打下都仲好啲
有齊石根本無得智取
Time stone
其實我相信有好多片段都係fake
你去唔去睇其實都無所謂 大把人去睇
依家係講返過去都未必有用
返過去既時候無限寶石影響都存在
依家目的係打起源 唔係thanos
所以話我唔係低端兒登狗
條傻鳩見dc比人打到一棟都無嬲鳩
cm都破記錄 鐵達尼上兩次
果條傻鳩話無人三刷up 咪玩啦 外國有個36刷

有啲柒
係,你可以出返去
第二張含撚樣
老婆樣
走啦
都唔知你入黎做乜撚
收皮啦 唔好影響討論啦
marvel放流料都唔係第一次
亦都已經走出黎話有D係流料用黎fake觀眾
不過點都好 單睇trailer 就已經好好J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞