復仇者聯盟4 60秒廣告復仇篇

821 回覆
782 Like 15 Dislike
元朗個IMAX 有冇2D睇?
唔撚想睇3D
但想睇IMAX
唔睇左先 連登都唔洗上啊
avg3個開頭直頭會令人抖唔到氣
mcu咁多套戲得thanos呢一幕有咁既感覺
你睇睇我地講咩先
唔係睇唔睇到 係連腦都用唔到 成枝野棟企雷神企直放隻手上去都仲以為係鎚 已經唔係睇唔睇到既問題
相反你呢句回覆就似係你自己俾自己既優越感啦
未睇真係唔好上 會後悔
就算隊長係avg3無咩大作為都個個記得佢火車站出場果幕
救返兩公婆
幻視真心慘
一代英雄淪為屌閪廢物
屌你前面咁撚大段字, 一路睇都係覺得你只係萌塞, 一睇到你搬比卡超出黎
ching你有冇諗過去紅館開棟篤笑? 票房可能好過比卡超都唔定
If we can't protect the Earth, you can be damn sure we'll avenge it
鞭屍 利申兩套都睇
avengers endgame無得輸
分薄票房唔代表咩
captain marvel開頭都無預咁多咪又係就十億
同檔期唔代表avengers 無人睇你講到個個都中途去曬睇其他戲咁
有得晚晚屌紅毛喎
做英雄?不了
唔洗嬲啦,avengers4應該就拎硬今第一,尋日美國開售,要排四十幾分鐘先入到個網。比卡起同john wick3同睇好,但完全冇得同復4比架啦 Russo Brothers有保證,我諗唔到咩理由會低過復三
咁都睇唔到其實真係好出奇
個陣成班話時間旅行拎返支錘
真係好on9
漫威電影《復仇者聯盟4:終局之戰》(Avengers: Endgame)美國地區在當地時間2日早
上8點起,正式開賣預售票,未料Fandango、AMC、Atom等電影售票網站全部癱瘓,等網站
問題解決之後,很多好位子早已被搶光,現在已有黃牛票喊價1.5萬,幾乎是原價的50倍

現在拍賣網站《ebay》開始出現《復仇者聯盟4:終局之戰》黃牛票,通常以50元美金起
標(約1542元台幣),大部分價格落在50至100元美金(約1542至3084元台幣),幾乎是
原價的10倍以上,而「立即購買」則是500元美金(約1萬5421元台幣),可以免除競標直
接獲得。

《復仇者聯盟4:終局之戰》黃牛票價隨著場次時間、電影院所在位置有所不同,像是在
紐約富豪廣場的兩張3D門票定價250元美金,但是另一張在上映第1天晚上6點而且在洛杉
磯好萊塢大道上的TCL中國影城,一張票價就要500元美金,賣家甚至願意提供每個月46元
的分期付款計畫。

根據《FORTUNE》報導,網友因Fandango網站癱瘓,等了超過1小時才恢復狀況,而《
Deadline》指出《復仇者聯盟4:終局之戰》預售數字在Fandango只花6小時超越《Star
Wars:原力覺醒》,榮登美國影史預售首日冠軍,甚至在Atom網站只花1小時就是《復仇
者聯盟3:無限之戰》3倍。
唔同方向既科技樹
一定無
睇2次4DX
導演:聽日大家一齊影電影poster, 不過亞邊個,你唔使黎喇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞