劉鑾雄就逃犯條例修訂申請司法覆核

723 回覆
2388 Like 9 Dislike
抄一抄家又有成千億彈藥繼續拖貿易戰
去英美加 都幾肯定轉身射佢返中國打把。
發雞盲??睇唔到"純法理討論"呢五粒字?
Child登仔真係
其實依個香港政府已經同中共政府一樣,大家最好接受返依個事實,唔好硬係覺得香港點差都唔夠中共差。我想講以香港人咁古惑嘅性格,港共政權要賤格起上黎,只會比北京政府更賤更下流,而且手法會更文明先進。

宜家係唔係我唔返共國就冇事?麻煩大家俾少少想像力自己,你唔北上,唔代表班權貴及其家屬唔會南下。從前你係旺角菜街怒屌一個北京市政府黨委書記同佢老婆,佢吹你唔漲,但之後呢~有冇人可以係度寫包單唔會俾人合法洗頭艇?如果你份工需要你北上,過左關就可以心安理得?怕唔怕你冇車牌都會唔知邊年邊日撞死人

https://youtu.be/KiCOgUohowg?t=4077
經典重溫 
現實有時候比電影更加荒謬
自己去facebook /telegram group起黃絲賤種中產底
班賤人竟然靠屈反單程證人士犯版規off topic去迫人封口
事後仲要沾沾自喜講咩'我搵到錢就得, 其他野唔閞我事'
逃犯條例就係送香港有錢人終的德政
香港中產對上果班仆街死有咩問題
而家啲生意佬真係 為反而反

#曲
咁第一個Point就係跟本未立法,佢跟本冇野可以覆核
其實係政治表態
根本未立法仲傾緊無野比你jr
班sc呢次 fat fat,真係吹完水就散band
真係…怕你嬲

講得「即係由得依家既外國逃犯繼續匿埋香港??咁鼻屎大粒墨都唔洗引渡啦」其實已經表明完全唔清楚發生緊乜事,真係以為條例係用黎捉逃犯,引渡大粒墨,伸張正義?救命,重好意思講咩野法理咩野Child登?

真係有法律常識,就知道港共宜家咁去寫,條法例反而保護大粒墨唔會被引渡去台灣。大劉個律師去JR已經又係異常,法都未立就去JR,佢自己又唔知道?佢宜家唔係真係要JR,佢用錢發表聲明咋。

成件事跟本就已經出哂軌,離哂罩,你同我講純法理角度討論?唔見你直接指出成件事一開始兩邊講嘅同做嘅跟本係兩回事?重要自己主動踩入大粒墨啊~香港好多逃犯個政府假文宣,結果帶大家遊花園。

明唔明啊,真係怕你嬲啊~
鳩拖啫,拖到自己死嗰日,佢都唔擺得耐
盤點支那如何豪奪巧取 致中小企業倒閉潮
https://lihkg.com/thread/868171/page/1

https://zh-hk.facebook.com/acitystory/ #一路向北
唔會俾佢拖到,條法一立,有人反抗,提請釋法基本法95條;
JR係只可JR港共政府嘅決定,而唔會影響到人大釋法個結果,
之後合法洗頭艇,不再完全獨立司法區,可以被中共法介入。
依單野唔係港共自己本身可以決定,而係一個準備左好幾年,
影響成個大灣區,柒婆一定要霸王硬上弓既北京最高指令黎。
d有錢佬將來有咩事都唔抵可憐
共狗講嘢幾時信得過?

最後一定被自殺 你話我話都得啦
唔會好似泰國咁幫埋中共手送你返去掛
估唔到大劉呢個仆街都有人撐
有錢佬死到臨頭先知驚,等你地仲支持奶共勢力支持得咁開心

雖然大家都知JR係表態而已,事實係未通過修訂,駁回多

都好過D人對D咁嚴重嘅愛理不理嘅

不過我諗你地班友搵條路走資同著草好過啦

家陣係雜種交嘅政治任務要加把刀係你地頭上面,本身就唔係針對大瘤你嘅
唔通撐你個nobody 咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞