劉鑾雄就逃犯條例修訂申請司法覆核

723 回覆
2388 Like 9 Dislike
大灣區任務黎
http://www.macaodaily.com/html/2018-10/20/content_1303972.htm

司法融合就係目的。
佢會請邊個律師幫佢打
好似近來都冇乜點試過有無限金錢既人/團體提JR
從左政府
可能大家屋企朋友無人做廠啦。
係大陸做生意,走稅漏稅係常識,就算你唔想做,你見到盤數都會做
更唔好講,唔畀錢貪污好多事做唔到,你唔做都有人排隊來收

依家好多係香港的大陸土豪,就係卡係呢類人人都做的經濟罪行,或者因為大陸「打貪」動到根本勢力,大陸會用好多咩撞車強姦玩女人,借頭借路想捉佢地傾數,但依家無引導,佢地就留係香港遙控生意

呢幾年,唔少合拍片其實係呢班老世洗錢,你可以話,香港唔適合收埋呢班人,但,香港開埠以來都係做呢味生意同作為,依家黨係等同滅左香港避風港作用,倒自己米喎!
舊世界撈偏門都多
唔會過啦 民建聯都唔會比佢過到
自己都會奶野
佢擺明而家buy time然後移民啦
走隨時都得
但佢啲產業未必保到
好似范冰冰咁,成家比人帶番去,充公晒所有資產

中共又多幾百億洗
屌你老母
李嘉誠就醒,一早撤資
終於燒到老錢佬果到齊齊仆街
我不理政治,政治都會搵上門
我接收甘比
呢條例本來就係因為台灣先簽
點會倒米,
俾舊錢維尼,
無罪釋放啦
可能大家屋企朋友無人做廠啦。
係大陸做生意,走稅漏稅係常識,就算你唔想做,你見到盤數都會做
更唔好講,唔畀錢貪污好多事做唔到,你唔做都有人排隊來收

依家好多係香港的大陸土豪,就係卡係呢類人人都做的經濟罪行,或者因為大陸「打貪」動到根本勢力,大陸會用好多咩撞車強姦玩女人,借頭借路想捉佢地傾數,但依家無引導,佢地就留係香港遙控生意

呢幾年,唔少合拍片其實係呢班老世洗錢,你可以話,香港唔適合收埋呢班人,但,香港開埠以來都係做呢味生意同作為,依家黨係等同滅左香港避風港作用,倒自己米喎!

一句到尾啦,有強姦冇焗賭,咪撚下下扮可憐扮弱智囉!!!

BeFair,你當日貪得人平人工平成本甚到可以打茅波,就要預左俾共狗揸一世春袋架啦!!!
叻啦 一開始唔好乜都擺上fb
咪唔洗日後慢慢解畫囉

你而家係中國香港生活緊嫁
以為真係外國咁自由?天真!
但台灣冇可能同香港簽,柒婆設計到條例,台灣同香港簽等於書面承認一國兩制。柒婆今次算爆。
女人唔識做戲學咩人做情婦
個名
個仔實想大劉快d死
唔駛比d 細佬妹分身家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞