劉鑾雄就逃犯條例修訂申請司法覆核

723 回覆
2388 Like 9 Dislike
咁就想通過等睇戲
反正我爛命一條

抵撚死
正!由大劉出手!

到時私底下傾掂數咪搞掂,華人社會有錢人一向凌駕法律
佢比律師費,
benefit to 其他人

中聯辦:我私底下應承唔搞你(或者只要你乜乜乜我就唔搞你),你唔好咁多事。
你估佢制唔製?
大你一座the one
如果佢地講既野信得過大劉仲使申請司法覆核咩
今日唔攪你,唔代表將來唔攪,中共最信唔過
正!由大劉出手!

佢比律師費,

中聯辦:我私底下應承唔搞你(或者只要你乜乜乜我就唔搞你),你唔好咁多事。
你估佢制唔製?
未必制喎
澳門搞緊佢, 除非支那國叫澳門特首簽特赦令

中聯辦應承唔搞,澳門夠膽搞? 你玩呀?
澳門政府做9佢可以顯示出自己幾維護司法
香港政府又可以顯示出唔理有冇錢都會引渡唔係淨係政治犯
點會為左個有錢佬而搞咁多野
狗咬狗
我見到個Topic已經忍唔住笑左出黎
咪玩啦~
正!由大劉出手!

佢比律師費,

你估佢制唔製?
如果佢地講既野信得過大劉仲使申請司法覆核咩

硬碰有得贏? 咪睇下佢申請司法覆核最後係咩目的囉,我就覺得只不過多一個籌碼同中聯辦講數,求放過佢。
好睇 好睇
笑話
依家口講話唔搞
到條例過左即刻搞鳩你,你咬佢食?
唔通支聯辦仲會發張不移交通知書俾你呀?
轉頭韓國瑜做咗台灣總統咪又要再走多次?
佢最多咪修訂生效前走佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞