[終極結局篇]尼馬故Season 5英超篇

731 回覆
64 Like 23 Dislike
智仔有無去睇波
會唔會出書

曾經諗過

弱智搞簽書會 一定畀人屌

我都希望有咁既一日
但唔知有幾多人會買

買實有人買 我一定會過黎屌你屎忽

出故頭兩年出書就多人買嘅
而家拖到d讀者走曬

係囉
好似同gary一齊經歷哂咁多野咁 好想喊
多謝你呀智智
btw想要打包有時間再重溫一次

上年喺高登有位巴打好心幫我整打包
個位巴打喺度嗎?
遲d有時間我會諗下放上紙言

智智我有season1-3打包
點樣可以send返比你?

利申 不是上年個位高登巴打
好似同gary一齊經歷哂咁多野咁 好想喊
多謝你呀智智
btw想要打包有時間再重溫一次

上年喺高登有位巴打好心幫我整打包
個位巴打喺度嗎?
遲d有時間我會諗下放上紙言

智智我有season1-3打包
點樣可以send返比你?

利申 不是上年個位高登巴打

可唔可以幫小弟整S4-5既打包
推到出書 一定買
智仔有無去睇波

睇左第一場ja
好感動呀屌 好似睇住個bb谷左幾年終於出世咁
會都轉撚埋
會唔會有打包
呢篇故啱啱由尼馬去疤出到尼馬走人
原來法甲先係終極結局
呢篇故啱啱由尼馬去疤出到尼馬走人

真係好巧合
個故既第一集背景係2019年
估唔到2018都未到
尼馬呢個死MK已經轉左會
變左平衡時空
估唔到2018都未到
變左平衡時空

由s1再作過
估唔到2018都未到
變左平衡時空

由s1再作過

用s5嘅速度再作應該要等個孫燒畀我睇
唔知中幾開始睇 到今日終於入咗大學開到連登賬號
好感動呀 依個故陪住我考DSE

多謝支持
近排得閒睇返哂五集故事
自覺得season 1同3故事性比較強
難得咁多位一直以黎都咁支持呢個故
我諗都係基於一樣野:每個鍾意足球既人,心裡面都有一個足球夢,都希望香港球員可以有衝出國際,踏足歐洲既一日

近來戴偉浚既故事,或許係一個開始。我相信終有一日,香港一定會出到個現實世界既李文翰。

多謝支持
近排得閒睇返哂五集故事
自覺得season 1同3故事性比較強
難得咁多位一直以黎都咁支持呢個故
我諗都係基於一樣野:每個鍾意足球既人,心裡面都有一個足球夢,都希望香港球員可以有衝出國際,踏足歐洲既一日

近來戴偉浚既故事,或許係一個開始。我相信終有一日,香港一定會出到個現實世界既李文翰。

見到隔離波台講戴偉浚 即刻諗到依個故
由你係到開post個一日
我足足等左半年先入黎睇
咁啱係FB 碌到足球說故事個page
提到Gary Li
終於追完我第一個追既故
期望有幾篇外傳加整合同fix bug
打包?
原來呢個故已經完左 等我仲以為爛左尾收場, 追左咁多年終於等到結局
有無人做過打包?
Season 1死link?有冇打包?想重溫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞