依一刻war machine原本個演員有咩感想?

244 回覆
80 Like 4 Dislike
人哋自資開部戲都得
根本得一條傻仔係到亂吠
佢個CASE有D唔同
唔做HULK都大把戲拍

而且呢條蛋散不嬲都麻撚煩+有性格
唔會覺得係乜
BIRDMAN 佢有得做番自己
入呢個post主要係想睇人讚edward norton
一級恐懼
american history x
好撚正呀
特登比違約金都係尊重緊合約精神 而且比違約金=/=違約
因為違約金條款係份約入面
道德上更加冇問題
好似話佢要插手搞個劇本
仲有Spiderman個肥仔
你係好戲/有char ge拍乜都大把片約

10年前邊個會諗到 綠魔 阿拉崗 同 蝙蝠俠爭影帝
下, 點解我屋企個寛頻公司成日叫我提早續約, 話可以即時取消舊合約既?? 唔係雙方agree 就得既咩
應該諗好彩換走左佢 唔使做pussy hulk
得 但你就會變成 "恃住自己係顧客耍無賴打死狗講價 仲要同我講我有power夾到你改合約就冇問題, 冇違約, 符合合約精神" 既仆街咁解姐
even你agree左你都係仆街
認同!
到底有幾奴隸先會屌rdj 而唔係屌間公司!
員工提出bargain下都唔得?
發覺上面屌RDJ撐Marvel條友啲論點好撚搞笑
一時又講合約精神,講唔掂又扯去道德
大佬啊,學某位巴打話齋Marvel認為RDJ違約咪告鳩佢囉
但基於商業考量簽份新約/修改合約,咁邊撚到違約

再同你講道德,而家我幫公司賺咗好撚多錢,我叫老細加人工,跟手老細走去同其他同事講因爲要俾我份人工,所以你哋要減人工,所以仆街嘅係我

香港真係奴隸之都,成日有人第一時間幫老細諗
我幫你公司搵到大錢

唔開價高d食住上

唔通等到我老曬無力拍先黎開高價?

搵食jie 犯法阿 況且依家都唔知係邊個搵邊個食

觀眾又唔係投資果個

佢開高價d 戲飛都係百一蚊張
你個類比都幾痴線
正想講佢呢個類比
算喇 可能佢真係股東呢
好彩無做on9 hulk
On9,
don cheadle如果撈得唔掂又點會去埋captain marvel 反串做黑人媽媽呀

Edward nNorton 佢既感想應該係幾時有套戲比佢做影帝
而唔係諗緊HULK
痴撚線 同個on9仔都吹到咁多頁 真係以為打官司
留意到佢成日認為賴死rdj冇錢賠違約金 咁如果賠到係咪又叫合法?係咪順返你條氣?
只可以話m記真係計岩數 宜家大家都雙贏
我反而想知邊度講 cut其他人加落rdj到呢?係咪個報導表達得有d問題?
嘩!啲on9仔講到咁重以為佢睇過晒,好清楚rdj同marvel份約點寫添
唉 依家啲細路
一睇到你呢個回覆都知大把人會屌你 所以我都費時屌
Edward Norton 黎架細路
所以合約 枱底下咪又係資本主義玩既野 個遊戲就係咁 rdj可能真係違約 但佢賭贏左 Terrence 意氣用事 又輸在marvel自己都係rdj身上賭最大注 遊戲規則就係無規則 贏就贏輸就輸 其實唔睇電影睇呢啲事都幾好睇 贏個方可以睇下佢由零開始到尾贏得幾漂亮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞