依一刻war machine原本個演員有咩感想?

244 回覆
80 Like 4 Dislike
個陣未收購
幾年前睇報紙講過RDJ幫隊長佢地同Marvel fight加人工
有冇人有印象?
真係浪撚費晒Terrence Howard
im1請佢個時就係預左佢拍im2,貪佢夠大隻carry到wm個角色
第一集又淨係做花瓶,第二集人都未拍你就搞走左人
無啦啦減人8分1人工做乜鳩
又係wo, sorry
算啦 呢度marvel fans多 理性討論唔到
試下其他奶共藝人咁做 一定係度比人屌死
好L野,一樣錯既野只要夠多人支持,就可以瞇埋眼當係岩 真係唔怪得香港咁嚕,無哂人有獨立思考既能力,飯來張口,跟大隊就岩架喇
完全偷換概念
都係個句 Marvel唔告關人撚事
你唔比份約講左違約金既?
你逼rdj拍 佢大不了咪賠違約金比你 一拍兩散
講撚到Mavel係窮市民比大財團欺壓咁 唔講以為你係迪士尼大股東
因為公義自在人心
搵億億聲 分翻1m比主角?
人類本能就會反抗呢d唔公平既野 就算攬炒都係咁話
違約咪違約 我肯負翻個責任比你告 有咩問題?
Marvel fans? 個個都撐rdj劏Marvel一頸血
點樣先叫唔係marvel fans?
理性討論唔係撩交嗌 但你嘅講法先係偷換概念喎

依加係佢明知mcu 要cut 其他人片酬先夠俾片酬佢 都照違約迫mcu 加人工俾佢喎 就係因為佢知mcu 無左佢唔得 佢紅到咁係抵佢串嘅 但唔代表要賺到盡不顧他人囉 如果你咁都覺得佢無問題 咁真係無得講落去
我同你簽約拍3部戲,片酬定好左
拍完第1部大收
所以我第2部要求加10倍人工加票房分紅
你告我我冇錢賠
你唔拍你唔見錢
份約?
死撚屎啦,我憑實力毀約嘅
連側邊啲人都屌你唔醒水自動波加我人工呀
你啲大財團有冇良知架
咁都有交嘈連登好睇過trailer
大佬呀,咩叫做公義呀,講到拍電影賺硬咁,你咁樣事後睇返個票房億億聲有咩意思,演員收錢拍好套戲,之後票房點就唔佢事架啦,你依套logic 咁睇,如果票房仆直,rdj係咪要分返份糧落票房
你都痴線 我打工仔叫加人工 唔係就違約pat炮走
你cut同事人工黎加比我
=我拎走同事人工?
你真係有做老細潛質
成件事好tony stark
Edward nNorton黎架大佬
搵都搵第二個黎講啦
就算marvel係孤寒有責任
rdj自己都有權選擇點樣對待一個幫過佢嘅朋友
一件一件事搞清楚先
Marvel cut其他人人工黎比rdj 係marvel自己仆街
rdj technically根本無違約 佢同marvel deal到改左份約係佢本事
份約改左叫咩違約?
如果marvel發脾氣一拍兩散 告9 rdj就叫違約
你都真係唔知做乜9
美國法律咁完善既地方你咪撚同人擔心啦
成隻鶴咁瘦骨仙

比返Terrence Howard我
大佬阿 片面之詞黎架咋
鬼知發生咩事咩
fight club無紅過
同周星馳套西遊記一樣都係當時唔賣得
事後挖出黎先上神枱
應該唔係喎
係果期佢傳出家暴醜聞比人飛起左
tmz,同埋其他八卦荷李活網站都有講
同埋rdj係avengErs之後抗議其他人人工太低
話如果唔加其他人人工就唔撈
所以冇理由係佢搞到terrence低人工所以走
再講 就算rdj跪低肯拍曬三集既contract
你估marvel做到咁仆街 rdj肯拍avenger 1 2 3 4? 肯拍spider man? 肯拍 ca3?
客串都唔撚同你做啊 咁樣無違約喇掛?
根本marvel諗過度過先加比佢 而家幾十億咁賺
你班友仲屌緊佢r marvel 個10m
avenger係rdj之前份約完左
跟住佢話唔一齊加人工唔續約
笑死 你咁痴線翻精神病院啦 唔好同我嘈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞