依一刻war machine原本個演員有咩感想?

244 回覆
80 Like 4 Dislike
大咬有咩問題? 佢份人工你有份夾咩
事實marvel係靠佢彈起 有本事咪搵第二個做Tony
有牙力緊係咬你一大舊錢架
冇,50萬
Chris Evans拍ca1嗰陣都係30萬美金
Imdb有講 一套50萬一套100萬
之後先10倍咁升上去
好撚同意囉,直頭分得少冇im1咁爆會有而家咁長拍長有,仲要im1得50萬片酬,全球大收喎
淪為行過寵物
im2咪屌佢咬左人地份片酬
所以Terence Howard先唔撈
同埋佢都有屌marvel份約賤格
簽約嗰陣傾好佢拍3部,每部片酬幾多幾多
但係啲條款寫marvel有權揀要唔要履行份合約
rdj扭加人工本身係違約,但係marvel出於商業考慮唔告佢,仲走去cut其他人片酬
咁小事,個個轉公司都係為攞高d人工㗎啦
Edward Norton 上咗半張神枱啦 洗靠你MCU
im1果陣RDJ自己都好撚霉,有戲俾佢拍已經算好
點解唔係屌m記cut人地人工去加rdj 人工,而唔係直接加rdj人工
rdj佢有power就緊係想加架la,m記唔捨得放棄棵搖錢樹就唔告rdj,係rdj賭贏左嗜,賭輸未比m記告lor
明明rdj違約在先,marvel先要圍數
咁都冇問題
喺連登講合約精神真係嘥鳩氣
一句到尾人紅大晒
但而家個war machcine真係零存在感
2nd Ironman
合約精神係違約可以告鳩佢,你又唔係告鳩佢,而選擇調解,咁你仲嘈乜春呢
原本果個型好多囉講真
因為我鍊住你春袋,所以我強姦你老母都係啱嘅,因為你唔夠膽告我
我唔嘈啦,哩度啲人好痴線
wm套甲本身大份,依家個個又黑又舊十足營養不良
個樣又唔撚入戲同im無互動
班尼迪都入左啦。
不過愛德華繼續做就唔荒係而家隻攪笑Hulk。
以前果個真係覺得佢係同IM friend, 會互串
新果個好生保
佢自己都唔撚當hulk 係咩好戲啦
因為處境係一條友vs
一間公司。
大家會傾向幫一條友而唔幫一間公司。
假如今日有一條友用違約方式玩到迪士尼跪低,唔駛睇內文,9成人都會支持一條友。
想像到如果係香港演員 遲下實有班傻閪出黎開po
咩rdj十宗罪乜乜柒柒 推到佢仆街
marvel仲撚霉 就黎執笠
marvel有老鼠樂園收購, 唔會死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞