依一刻war machine原本個演員有咩感想?

244 回覆
80 Like 4 Dislike
10幾分之1?
你已經太抬起佢。。。

嗰個陣Avengers 3啲片酬RDJ有成5千萬,dr strange都只係得10分1,鍋物點都無20分1。

不過真心唔覺佢有乜建樹,誇啲講,求其搵個做佢都唔會影響到票房
當時唔係ironman1 marvel執柒左啦
的確係im 套戲帶起左marvel
當時的確係rdj> marvel
當初佢開咩條件marvel都無得拒絕,多幾千萬得罪個朋友我諗全體連登仔仆去做,依家講到人無道義

第一日知連登仔咁有人性
鍋物仙個黑鬼真心柒
又瘦到仆街 似軍人咩
我自己因為CA入坑,對Tony其實冇咩感覺
救命,你啲口吻同旺角屈到啲毒L簽到十幾萬卡數join健身有咩分別,咁係個sales本事唔係毒L問題

一件事還一件事咁講,
Rdj同marvel 簽左三集irm既合約,人工每集係咁多就咁多,rdj拍到第二集就話唔要跟合約價,要加人工,咁已經係technical違反左原來合約啦,只係無任何法律行動

佢地之後傾掂數, 簽過份新約係另一件事,咪再撈埋講
搵eric bana
你收皮啦 edward做嘅hulk係最撚好睇 而且佢都唔使靠做hulk出名 亂抽又唔係好笑
搞清楚你想講法律定道德先講野啦
而家你地對rdj既指控係 違約 扭計唔肯拍續集
法律上黎講rdj無違約 因為marvel為左rdj肯拍3集完左之後既avengers spider man ca3 所以願意讓步改contract比rdj 呢個完完全全係商業考量
道德上黎講 佢功勞係大 拯救左marvel 根本互惠互利 無人係呢件事入面有bad feelings
rdj大賺 marvel建立到佢既mcu
大家都開開心心賺大錢 根本無人受到任何損害 道德黎講rdj錯左咩?
剋扣其他人人工就係獨立既事件
marvel執行佢既合約去調整其他人人工
你地屌rdj?
咁張伯倫綏靖政策縱容左希特拉殺猶太人
不如你地屌鳩張伯倫殺害猶太人啦
你搞清楚旺角健身既例子想講乜先啦
屌你老味一時講法律 一時就話人唔道德
你言下之意係支持毒L唔撚應該屈服 sales係唔道德
呢個時候你又唔撚講合約精神?
第二就係你話rdj違約根本痴線
你講既違約係法律上既違約定係想講rdj唔守口齒阿?
唔撚係法律上既違約好心你就講翻rdj唔守口齒啦
法律上黎講 未上法庭前判都唔叫違約 法庭都無上過叫咩違約
再講你撚知rdj點同marvel deal?
如果rdj話唔改既話 拍完3集唔肯再拍你 marvel跪左
根本係商業考慮黎 咪搶道德高地黎屌人
edward norton 又真係wfc
佢自己已經係best of the best 嘅演員
只係佢唔夾banner 呢個角色
傾掂改合約=違約 冇契約精神
你成件事先係錯撚哂
合約精神=一定要履行合約?唔係囉
係講緊如果其中一方唔履行合約,咁他方就可以告鳩另一方毀約
簽左就一定要做?唔係,不過你唔做,可能比人告姐
而家雙方都達至一個共識,RDJ 重要到可以玩野,mcu 換人嘅代價更大,所以MCU 寧願加人工都唔履行原合約嘅內容,咁又關你呢個局外人咩事?
其實班道德撚明唔明咩叫違約
係rdj真係唔拍先叫違約
而家人哋係提出咗要加片酬而Marvel接受咗
簽新約嘅時候舊約已經作廢咗
所以根本無所謂違約
marvel fans: 總之rdj恰我既marvel bb就係仆街~~~
好撚好笑
上面條友唔明成件事係點運作就喺度話人冇獨立思考又盛
呢個世界真係有好多凡人鍾意抬高自己踩其他人
打開個屎眼望下人地係邊個先啦 Edward Norton根本唔需要靠marvel彈起啦 睇過fight clud未呀柒頭?
同埋人地唔係因為錢銀所以唔演hulk 係因為本身對套戲有要求所以同個監製嘈 之後先唔演
吳宗憲講過有段說話好啱 藝人係同工不同酬嘅工作
你估啲老細on9嘅咩由你搶
明星同tvb啲2打6可以比咩 比你做都做唔黎
你係大粒野嘅幾貴都要請你因為有人肯睇
如果要屌rdj收得貴 不如屌晒有份睇啲人助長呢樣野
呢個係藝人生態圈
想知邊度講rdj明知加人工 原來係其他人度cut
Cm 入面 回憶空軍生活嗰度 好似有閃左下 出現過

唔知有無眼花呀拿
呢個真 好鍾意蟻俠個肥仔 次次出場都搞笑
次次見到上面個nigga都會屌一聲
Edward Norton本身好似都係有錢仔
marvel fans先唔會屌佢下話
佢地當rdj係開國功神咁拜喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞