依一刻war machine原本個演員有咩感想?

244 回覆
80 Like 4 Dislike
Next time baby
正想覆呢句
當初係佢唔演定官方唔用佢
嫌人工低好似
依一刻hulk原本個演員又有咩感想?

係俾人cut人工
rdj要加人工先肯做im2
於是marvel走去cut其他人片酬
Terrence Howard im2片酬得返原來嘅1/8, 仲話個角色係咪你做都會大賣
所以佢唔撈, 於同rdj反左面一段時間
好似係
咁又無錯既
Im最主要都係rdj
無rdj一定收硬皮
如果Terrence Howard講嘅野係真咁rdj份人真係好閪
Terrence Howard話係佢幫rdj攞到ironman個角色
佢im2辭演之後打俾rdj, rdj唔聽佢電話, 3個月後先打返俾佢
是但啦 繼續做war machine都唔會發達
屌你
佢完全唔需要靠marvel 加佢自己本身都唔稀罕
想像唔到Edward喺mcu會點 好似好唔夾
rdj本身就係仆街黎
佢未拍hulk都紅左好耐啦
fight club american history x
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
得罪講句 講到don cheadle撈得好掂咁
其實攞緊rdj片酬嘅十幾分之一
又冇乜氣場 Falcon都係做sidekick都型過佢
可能Antman個拉丁肥仔仲受歡迎過佢
唔知佢講係咪真 總之目前為止IM之後講rdj壞話都係得佢一個咁大把
咁都理解嘅 當時RDJ都係啱啱發達 如果係avg1之後佢有資本有實力帶住其他人同marvel叫價又係唔同故事
rdj大咬一直都俾人屌
之前marvel俾人爆女演員人工低男演員一截
rdj一個人就佔左片酬總額嘅一半

剩係講im同im2
rdj im1收50萬美金
跟住啲報紙話佢im2要求加到1000萬美金, 仲要分2.5%票房
im1收50萬美金? 有無打少個零
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞