依一刻war machine原本個演員有咩感想?

244 回覆
80 Like 4 Dislike
佢唔明呢個遊戲係點玩姐 同埋有種人就永遠跟住本書教既野黎行
咁份合約寫明違約要俾違約金 咁我俾左咪得囉
我明你想講咩 道德層需上 如果條友本身唔尊份約 唔尊重份合約其他人同事既 佢就算俾違約金都係唔尊重
不過你既所謂道德我覺得唔適用咁解姐 如果下下有道德標準要求 資本社會唔會咁資本了
我明 但係我角度我只睇到rdj賭呢鋪贏得好漂亮
想像唔到Thor3如果係佢做Bruce Banner條on9仔,簡直係演藝生涯污點
CA3俾秃鷹炸到墜機以為佢死得, 睇到不知幾開心
Cls
當初輸俾life is beautiful
不過都抵輸
對佢有印象個場戲就係A2同Tony Stark想攞起個錘仔
仲有就係Civil War比Vision辣低
問題超人同套戲好格格不入...
超人係咪套套戲都果個狗屎樣
連黑豹個力架女人都入戲過佢
佢留到係到,個劇本走向就唔會咁,
不過佢應該唔會頂得順復1,2個導演,
當然係導演眼中佢都係麻煩友,所以都係分手啦
咁講真係tom cruise 既戲入面,個個都係佢陪襯ga la, 有邊個可以搶過佢
如果冇換人宜家走向應該會唔同哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞