依一刻war machine原本個演員有咩感想?

244 回覆
80 Like 4 Dislike
真係浪撚費晒Terrence Howard
im1請佢個時就係預左佢拍im2,貪佢夠大隻carry到wm個角色
第一集又淨係做花瓶,第二集人都未拍你就搞走左人
無啦啦減人8分1人工做乜鳩

成隻鶴咁瘦骨仙

比返Terrence Howard我

成個mcu wm算角最差 做左咁多套都唔太討好 又樣衰 存在感又低

Falcon sharp佢好多
我鍾意睇佢多啲
如果係減到得1/8人工真係幾閪
個時rdj 戒完毒出黎根本無人搵佢拍戲
Terrence Howard 個時都仲撈得好過佢
係俾人cut人工
rdj要加人工先肯做im2
於是marvel走去cut其他人片酬
Terrence Howard im2片酬得返原來嘅1/8, 仲話個角色係咪你做都會大賣
所以佢唔撈, 於同rdj反左面一段時間
好似係

咁又無錯既
Im最主要都係rdj
無rdj一定收硬皮

如果Terrence Howard講嘅野係真咁rdj份人真係好閪
Terrence Howard話係佢幫rdj攞到ironman個角色
佢im2辭演之後打俾rdj, rdj唔聽佢電話, 3個月後先打返俾佢

hollywood gossip信1成算
im2咪屌佢咬左人地份片酬
所以Terence Howard先唔撈
同埋佢都有屌marvel份約賤格
簽約嗰陣傾好佢拍3部,每部片酬幾多幾多
但係啲條款寫marvel有權揀要唔要履行份合約
rdj扭加人工本身係違約,但係marvel出於商業考慮唔告佢,仲走去cut其他人片酬

點解唔係屌m記cut人地人工去加rdj 人工,而唔係直接加rdj人工
rdj佢有power就緊係想加架la,m記唔捨得放棄棵搖錢樹就唔告rdj,係rdj賭贏左嗜,賭輸未比m記告lor

明明rdj違約在先,marvel先要圍數
咁都冇問題
喺連登講合約精神真係嘥鳩氣
一句到尾人紅大晒

娛樂圈的確係咁

球星有好多都扭計
唔知佢講係咪真 總之目前為止IM之後講rdj壞話都係得佢一個咁大把
咁都理解嘅 當時RDJ都係啱啱發達 如果係avg1之後佢有資本有實力帶住其他人同marvel叫價又係唔同故事

rdj大咬一直都俾人屌
之前marvel俾人爆女演員人工低男演員一截
rdj一個人就佔左片酬總額嘅一半

剩係講im同im2
rdj im1收50萬美金
跟住啲報紙話佢im2要求加到1000萬美金, 仲要分2.5%票房

大咬有咩問題? 佢份人工你有份夾咩
事實marvel係靠佢彈起 有本事咪搵第二個做Tony
有牙力緊係咬你一大舊錢架

講到im係佢自編自導自演咁
以前果個真係覺得佢係同IM friend, 會互串
新果個好生保

所以佢癱左都唔知tony咁嬲做乜
點解唔係屌m記cut人地人工去加rdj 人工,而唔係直接加rdj人工
rdj佢有power就緊係想加架la,m記唔捨得放棄棵搖錢樹就唔告rdj,係rdj賭贏左嗜,賭輸未比m記告lor

明明rdj違約在先,marvel先要圍數
咁都冇問題
喺連登講合約精神真係嘥鳩氣
一句到尾人紅大晒

合約精神係違約可以告鳩佢,你又唔係告鳩佢,而選擇調解,咁你仲嘈乜春呢

弱智?就算係香港,告鳩人法庭第一樣野都係叫你調解。
歷史無如果
而家Terrance Howard 又唔係乞食,邊個知佢繼續演會同而家嘅事業差幾遠
Don Cheadle 執佢二灘又有大紅大紫
就算做落去,無自己Solo電影次次做大茄都唔係咁So
Jeremy Renner 因為鷹眼綁死啲檔期成日推戲仲成日俾人笑最廢成員
Mark Ruffalo 唔演Hulk嘅時候都係拍返文藝小制作,都唔會有得抬價
歷史無如果
而家Terrance Howard 又唔係乞食,邊個知佢繼續演會同而家嘅事業差幾遠
Jeremy Renner 因為鷹眼綁死啲檔期成日推戲仲成日俾人笑最廢成員
Mark Ruffalo 唔演Hulk嘅時候都係拍返文藝小制作,都唔會有得抬價

憎人富貴厭人窮
歷史無如果

定係啲人將MCU當係政府工,入左去就一世無憂
依一刻hulk原本個演員又有咩感想?

It's only after we've lost everything that we're free to do anything.

Edward Norton 上咗半張神枱啦 洗靠你MCU

點睇都係mark ruffalo似hulk d
歷史無如果

鷹眼為左avengers 3 搞到無拍到MI, 結果avengers3 又無預佢, MI就搵左超人頂一集
歷史無如果

鷹眼為左avengers 3 搞到無拍到MI, 結果avengers3 又無預佢, MI就搵左超人頂一集

war machine只係大茄
有撚紅到咩
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.

Edward Norton 上咗半張神枱啦 洗靠你MCU

點睇都係mark ruffalo似hulk d

想像唔到佢扮on9個樣
屌rdj大咬托咩,打工仔邊個唔想加人工,你自己打工都會同老細爭取加人工啦,你一樣當初有簽合約講明幾錢人工,屌rdj果班唔該你唔好同你老細講加人工,而家marvel肯加既咪得囉,咁marvel加佢而減其他人,你係應該屌marvel而唔係屌rdj
依一刻hulk原本個演員又有咩感想?

想像唔到Edward喺mcu會點 好似好唔夾

復一復二個笑片導演佢未必頂得順,
但羅素兄弟既話應該會同rdj變雙巨頭
bruce就唔駛好似宜家咁變搞笑角色
而家個窩物真係好撚唔掂,
好似就黎餓死,毫無霸氣,毫無建樹
得罪講句 講到don cheadle撈得好掂咁
其實攞緊rdj片酬嘅十幾分之一
又冇乜氣場 Falcon都係做sidekick都型過佢
可能Antman個拉丁肥仔仲受歡迎過佢

講真,Terrence Howard 真係好過佢
果時睇報導話avg3 im自願減片酬加比其他人,假?
果時睇報導話avg3 im自願減片酬加比其他人,假?

佢真係太高

Chris evans好慘

負責搞亂檔

呢個po衰到好似啲廢老睇完垃圾youtube content farm討論咁

https://ew.com/article/2008/11/04/iron-man-2-why-terrence-howard-was-recast/

事實係happy覺得佢做戲廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞