依一刻war machine原本個演員有咩感想?

244 回覆
80 Like 4 Dislike
成個mcu wm算角最差 做左咁多套都唔太討好 又樣衰 存在感又低

Falcon sharp佢好多
我鍾意睇佢多啲
hollywood gossip信1成算
娛樂圈的確係咁

球星有好多都扭計
講到im係佢自編自導自演咁
所以佢癱左都唔知tony咁嬲做乜
弱智?就算係香港,告鳩人法庭第一樣野都係叫你調解。
歷史無如果
而家Terrance Howard 又唔係乞食,邊個知佢繼續演會同而家嘅事業差幾遠
Don Cheadle 執佢二灘又有大紅大紫
就算做落去,無自己Solo電影次次做大茄都唔係咁So
Jeremy Renner 因為鷹眼綁死啲檔期成日推戲仲成日俾人笑最廢成員
Mark Ruffalo 唔演Hulk嘅時候都係拍返文藝小制作,都唔會有得抬價
憎人富貴厭人窮
定係啲人將MCU當係政府工,入左去就一世無憂
想像唔到佢扮on9個樣
屌rdj大咬托咩,打工仔邊個唔想加人工,你自己打工都會同老細爭取加人工啦,你一樣當初有簽合約講明幾錢人工,屌rdj果班唔該你唔好同你老細講加人工,而家marvel肯加既咪得囉,咁marvel加佢而減其他人,你係應該屌marvel而唔係屌rdj
復一復二個笑片導演佢未必頂得順,
但羅素兄弟既話應該會同rdj變雙巨頭
bruce就唔駛好似宜家咁變搞笑角色
而家個窩物真係好撚唔掂,
好似就黎餓死,毫無霸氣,毫無建樹
講真,Terrence Howard 真係好過佢
果時睇報導話avg3 im自願減片酬加比其他人,假?
負責搞亂檔
呢個po衰到好似啲廢老睇完垃圾youtube content farm討論咁

https://ew.com/article/2008/11/04/iron-man-2-why-terrence-howard-was-recast/

事實係happy覺得佢做戲廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞