[罪大滔天] Sony Xperia集中討論區(28)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
用左幾日an 9個getsure control唔錯不過唔係好識用左拉右拉,有時又撞左google assistant,可能glitch出黎所以爭咁啲
咁貴唔夠Samsung鬥㗎喎,不如用賣game既方法賣機啦

Xperia 1(用舊相機算法+閹割功能):5598

專業拍攝DLC(新相機算法+eye AF+Cinema pro+Cinema mode):1500

最後埋單都係7098,但係成件事係咪有競爭力好多呢
可惜我唔係sony marketing
點glitch
舊算法咁應該賣唔出
之前xz3幾錢呢?
開價貴無問題
2 3個月後跌2k
我搞錯左唔係glitch嚟

xda有人extract左10/10+嘅home launcher出黎畀其他機用,裝左就可以用到getsure control,用其他launcher都可以用到

睇黎成抽野係跟launcher, 可能an 9出個陣somc仲未寫好新home launcher
xz2 裝左係咁錯誤,唔識刪
裝完要reboot部機一次先
adb指令可以唔理
裝完想del可以入setting搵呢個app
到底smallapp幾時先可以復活
有時真係懷疑成個罪大都想手機部門死
轉得21:9 行mutli-wndows 就唔會行番舊路啦
Xz2 系列柒先冇人買要減
冇左喇唔好ff
5月出 8月睇下點
通常第3個月會送多d野
Btw 班sonyfanboy餓左咁耐仲唔狗衝咩
保持觀望態度
[url]原來鏡頭有sensor?

[/url]
唔該哂
唔知有無人問過
我想問點樣熄咗個WIFI自動連線
好似係更新咗個android系統先成日自己連好煩,行過架巴士又連
你用先開wifi咪得
唔開wifi 佢見有free wifi 果D會自動開
早排連過一次csl autoconnect 而家次次都自己連
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞