[LEGGO]EXID討論區[10] 無論出面係點 我地永遠都係LEGGO

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
LE 果眼妝淡左,睇落無咁強勢
個人覺得

佢地5⃣️個脫離exid b都比較難搵食

唔係無本事 只係競爭好激烈

無咗exid回歸 粉絲好容易慢慢散

尤其本身係一線末嘅團體

一年合體一到兩次 我覺得係有必要

希望簽hani同正花嘅新公司可以睇到呢樣嘢

或者hani同正花自己意識到呢個問題🤔
正花真係要靠leggo
但哈尼而家自己一個都應該搵到食

anyway 8月多個機會睇係天大好事
講起上黎
連full version既trouble都未係日本表演過
就咁完左真係好d怪
mv 都未撚出
上次tour應該有表演過trouble,有飯姐拍過
https://twitter.com/AreYouHungry823/status/1099551304420970496
同埋日本音樂事務所通常唔會放full version mv甚至唔放mv上網,所以你要睇佢全首mv只能夠買碟先睇到
有係有表演過,不過係超級short version
trouble mv 之前話會出full ver 架 upanddown 都有出

靚到
佢地日本份contract一年後先完,所以8月份個tour係5人活動
到底我飯緊日團定韓團
越南團

其實想知果邊咩反應
其實咪即係格硬綁死佢地
係就係對fans 黎講好
但其實都唔係一件好事
笨蕉出左官聲話未來1年exid仍然5人活動喎
呢張三歲唯美到,後生左5年
係邊度出左官聲?
笨蕉官網/exid japan official twitter/官網都見唔到喎
只限日本,所以來緊個日本tour都係5人出演
我花
仲話會盡全力支持成員個別&團體活動
即係玩個人,團體約分開唔同公司,但會夾schedule啦
呢篇野第一句個前題係 針對exid 於日本的活動

韓國唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞