[LEGGO]EXID討論區[10] 無論出面係點 我地永遠都係LEGGO

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
我唸應該唔會有公司肯五個收曬 始終代價太高
冇留意其他團,請問佢哋咁樣即係未來會跟Sistar定喺SNSD?
感覺佢哋statement好似喺兩嗰團既混合版
sistar同8人SNSD都收左皮

而家唔知未來會變BEG/神話咁,偶然CB定Girlsda咁名義上無散band,但實際已收皮。

同埋會唔會有sub unit(oh GG咁)都無人知
屌,原來Winner 5月15號都CB

一位有難度
其實我唔太鍾意「subunit」呢個做法。
我情願佢哋再rebrand過啊智同lin做類似davichi2.0既嘢,因為我作為外人都覺得oh GG喺SM攞住GG既名坤住啲舊fans咁⋯⋯
其實我又唔喺太care一唔一位,還掂對佢哋之後都發展都冇咩改變
反而最重要喺買多幾張album vlive俾多啲心之類嗰啲支持好似仲直接啲
我buy 智 Lin做 Dasoni 2.0!

好奇而家徐玄仲有叫自已做少女時代成員?
Lin智唔同lv講真好難做 leggo都咁話 反而solji+Le/花+哈感覺上比較有特色
我睇好花+哈 2個人感覺比較接近 又可以carry到唔同風格
哈同花都走人...點會做sub unit
如果一齊簽新公司
Hani成日想做忙內line,最後同忙內一齊走
佢2個似係想試新路所以先唔簽 點會仲出subunit
唉 好心up

anyway 無解散嘅 希望leggo都可以keep住傾落去
最後一次完整cb但仲未睇過佢地演唱會
好想去韓國追
智叔都三張啦 唱得幾多年 唔覺意又大肚就
LE 咪又係作曲去邊都一樣
lin 上多左節目 開始變埋通告藝人
花想多元發展 ig 又成日直播d 化妝護膚野 又做演員 香蕉撚幫到佢咩
hani 都好似卡下卡下咁 唔上唔落得閒先上下節目 佢唔而家走真係等收皮 出去睇下個世界點都好 可能佢唔撈去讀書都有可能 之前都係講過類似野
就算解散咪解散囉 鹽濕仔咪又係睇新女多過舊女 而且而家都未真係解 見步行步啦
btw

屌你班友想睇咪cb 去韓國去埋fs 囉
Hani呀估唔到等唔到下一次既演唱會
又係你呀
我元老喎
以前組團睇台灣con果陣入過黎
你有去?
btw有冇人諗住5月尾去追?

智叔呢一身衣著咩事
真心想追
有無人組團
想㗎

但無時間(未完sem)

最重要係就咁去幾日 又要使錢 我老母一定會屌到我飛起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞