[LEGGO]EXID討論區[10] 無論出面係點 我地永遠都係LEGGO

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
咁都唔算好貴
因為我原本打算淘寶
都要3百幾人仔 一隻

好似amazon好啲
係唔係計埋運費了???
點樣玩 我見要裝kakaotalk甘
續約仲未有聲氣…得番個幾月
計埋運費的了,個配送料就係運費
睇過amazon jp運海外cd 每一個order 300 yen,每件item 250 yen,所以2隻碟total 800 yen
我潾會5會瘦過頭 強烈要求俾返佢三餐溫飽 脹返d

呢兩個有咩分別?
amazon jp限定即係有唔同??

係隔離post見到,笑左
hani應該覺得鄭生一齊窮遊好嘔心
之前睇左,Hani好少可會面露憎惡,話晒都前輩,最多恥笑吓,公海區個人話一出事Hani就unfollow果吓有D奇怪,無係呢度出現過既LEGGO? 就算我地都唔會長mon Hani insta 跟邊個唔跟邊個啦,一出事就unfollow呢句有D黑Hani 而且點會咁無關聯下,鄭俊英出事喎睇Hani instagram有無刻unfollow佢先咁呀,咁得閒同咁針對
leggo但自首先

我冇睇到hani窮遊,係出左事先查下
原來有hani同鄭生去過窮遊
所以有d驚,但睇到張圖即刻放心

其實正常leggo都唔會mon hani ig follow邊個啦
佢應該係出事後先睇下hani有冇follow鄭生?!
所以我覺得佢有少少針住Hani, 同埋我唔覺佢同鄭俊英好friend 囉
完左啦 答下問題姐
其實互動唔多,本身鄭俊英係裏面都Cool Cool地,而且Hani都係嘉賓形式多,我覺得PD睇中Hani食相多D
肥先好
慧潾唔肥我追黎把撚呀
佢個樣係卑視,就算最熟既teammate搞爛gag, 佢頂多唔出聲後再忍唔住開口話吓佢,卑視完再將粒花生粉碎好明顯覺得叫鄭俊英咪扮野同埋佢地同sistar,apink都有D交情,你估佢地無交換情報咩
CD同CD+DVD?
可能有冇mv
所以就話 d 新團個d 無前輩提佢地咪有機會瀨野
呢個真,不過有幾多人聽
咪又係會比人昆蝦條
十幾廿十條條友都都開苞or 比人開苞嫁啦
邊有咁多純情男女
始終個圈子風氣係咁,有幾多能夠潔身自愛,入得去應該好多野都麻目左
扑野唔緊要 但係偷拍同呃蝦條什至強姦就一定無得接受
唔妳影響到人地,私生活係點其實係自己野無所謂
食大麻我都唔覺有咩問題 因為美國都合法 同埋其實同食煙差唔多 但你搞人就真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞