[LEGGO]EXID討論區[10] 無論出面係點 我地永遠都係LEGGO

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
風格我頂唔住長期一樣
好似吸左唔少新日飯,twitter 好似多左好多日飯
Trouble full MV出左未?

又話4月1有
itunes 仲未有
日區先有,通常日本地區係咁麻煩的了,再等下啦
itunes 得 trouble 一首,其他未有
5月cb 會唔會係最後一次
唔係話LE之前係電台暗示已續約?不過如果續左約無理由唔講,但LIN 先前接左新綜藝,Hani 呢排又多廣告,代言人點都簽兩三個月,希望成團移藉/續到約啦
暗示姐 5月cb 有d 驚係最後一次cb 跟住就話散
日本好似好落力宣傳,新宿涉谷都見到佢地,希望係有聲氣續左啦,佢地散band既話, 真係同得Kpop講bye bye
要發生既點都會發生…
但如果5月就究,日本leggo都好x慘
唔通臨尾先黎見1次日本leggo
然後就解散

睇日本leggo既ig,
個個睇完日巡都極滿意,開心,
同時留言好多人驚佢地解散
利申:唔識日文,但淨睇漢字都睇得明
岩岩小隊話 [5月comeback 應該係]
講得應該係 即係話有機會趕唔到就6月掛

日本fansclub 岩岩先收會費 應該唔會既
如果真係解散,5月尾係最後cb,
6月係咪最後機會去佢地簽售
份約到5月炸
5月佢地仲要去德國kcon

不過真係散的話,好小散前各會員咁多野做

你睇下同樣5月約滿既AOA…成員近排有咩做?新聞都係得Jimin過瘦
最怕係banana知道唔會續,所以就完就叫佢地日本出道搵快錢
屌 佢地快d 講啦 唔好要人估估下
無人睇得透

年初話2月會有消息,點知到4月都無。

通常會續約唔會到完約個個月先公佈,但又未聽過散band前先出碟,日本出道,仲有散band前公司通常唔會點接job…但而家佢地又唔係無活動,商演兩個星期前又有,5月仲飛去德國…
所以唯一解釋係唔公佈續約住黎谷銷量
掃撚左十隻啦
好多kpop飯都未試過買日專
日本online shop又要vpn又點點點咁
要用埋日本集運先會計日本銷量,好煩

如果唔係可能係佢地最後1張專
我唔會放咁多時間精力,為左買一張專而搞咁多野

如果遲d公布左5月係最後1次cb
5月考完試會飛去韓國完簽售會夢
見到個下我應該緊張到乜撚都講唔到
去過香港fanmeet high five打定個底
係手心預先寫定左句韓文:"辛苦了,感謝你地"
佢地都有表情,微笑回應
但快樂時光一閃即逝咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞