[LEGGO]EXID討論區[10] 無論出面係點 我地永遠都係LEGGO

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
用緊melon 聽歌 唔知到時有冇更新
希望有啦
悶悶地
女性fashion節目係咁的了
正花中文學咁多年都…
花係港台都幾吃香,之前又拍港劇,又單飛台灣綜藝
人靚自然多job接
嘻嘻嘻嘻嘻 =正花
love you youtube hit rate 過埋 Lie
咩料啊....有無咁多新fans
定Banana為續約買hit rate
其實都正常啊
LIE嗰陣佢哋靜係喺中國同韓國出名,但係依家有歐美市場同埋越南大軍
囉I love you同DDD比會好啲
過DDD了
solji久違復出應該都關事?
好似話越南個邊動員刷I love u
刷YouTube rate我自己覺得幾無聊…YG咩
呢種係K-pop文化嚟嘅
只係EXID偏離一般kpop女團嘅方向走者
因為大台1位計分睇youtube view, 銷量,音源睇得好重
所以成班fans咪為左自己既idol拎1位,有更好既待遇,資源,
而狂删youtube view, 狂買專,狂刷melon等等

對idol黎講,拎唔拎到1位係個好重要既指標黎
其實對我哋團黎講唔喺咁重要,因為佢哋始終唔喺上升期(老啦),佢哋喺韓國娛樂圈都已經有relevance同某地位

同埋攞多一兩個一位對佢哋黎講冇咩大好處

同埋同埋佢哋銷量同音源不嘍都差,大台一位基本上唔洗唸

所以越南刷YT view某程度上喺因為其他兩個目標:

1. 細台(The Show, Show Champ)攞一位,唔好斷Up and Down以黎既一位streak(失敗咗)

2. 上歐美YT trending位,俾多啲人識佢哋
其實都係想show到對佢地嘅支持啫,反正刷個youtube又唔係好難
啱啊 間中我都想刷下
刷NRTD!
刷lady!
我智今日出fashionshow 又靚左 點算!
到底佢地幾時先會推出exid 子團 exid and the pets 一齊表演
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞