[LEGGO]EXID討論區[10] 無論出面係點 我地永遠都係LEGGO

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
唔好玩la…而家只希望最終cb可以上一位

5月競爭對手唔算超強,有機。
希望哈花去新公司可以分開團體約同單獨約分開簽啦,咁都有D機掛
我係唔明點解Lin 智 Le會留低 大把公司好過垃圾香蕉 老實講LE智真係唔洗擔心 但花 Lin 哈個情況係好危個個話hani知名度高 但其實人氣已經跌左好多 更莫講我花
上naver睇評論睇到好心up
個個係度話hani同正花係背叛者
咁難得等到solji番黎,又走左去

雖然leggo口講話理解佢地兩個點解走,
但心入面其實都對佢地兩個好失望
哈唔太怕,佢D廣告同綜藝同仲不停keep到,LIN 開始有行綜藝主持條線,黎緊同希澈有新綜,花我諗趁後生仲有得揀識吓唔同路掛,始終佢最細。Solji 出 Solo 碟同唱Ost 都有排玩,LE 就走返去 Rap 界個面同作曲作詞。
其實係LEGGO都知EXID 係HANI 揾返黎,無HANI EXID 散左好耐,無得咁講,之前三歲病果陣,D人叫三歲退隊tim,我無對佢地失望,係有D可惜,始終每個人有佢地自己的選擇,佢地都有自己的想法
agger
LE版權富婆唔洗憂,solo又得,轉做幕後都揾到餐飯食
Solji已經上左idol中既vocal神枱,出solo都ok
但hyelin

正花做演員
hani
Hani雖然無15/16年個時咁紅,但都大把代言同綜藝節目,實有野做。(演員就不了,佢演技....)

正花我唔知想點....

Lin 同 智應該整個唱功sub unit,dasoni 2.0
正花可能去香港、台灣搵食仲好

d 韓國人都on9
自己既路緊係自己揀
Hani 同正花行得呢條路 一定係諗過度過
佢地係日本5個人唱 4seasons hani 係想喊個個
呢刻我會覺得佢地想出去闖下 可能闖完會番黎

佢地5個仲一齊同hani 搞生日 一齊齊心po 相就知大家都明白同接受
應該支持佢地行一條佢地想行既路
但韓國就一定係屌撚左人先

今日飛德國既相
係咁架啦,Comeback 果陣又唔見人,有咩就出來伸多腳,咁唔想佢地散,又唔見佢地可以係大台整個一位俾佢地,講真我覺得佢地D碟主要係我地海外買既多,韓國本身追熱度多過追歌
傷心既一日

不過講真,你換翻佢哋自己角度唸吓,如果你喺花同Hani,想對自己演藝事業有利既話,佢哋兩個離開笨蕉其實喺好理智既決定。

同埋學Onehallyu啲人話齋,
2012-2014空白,
2014-2016全體,
2016-2018四人,
2018-2019全體,

合合分分都唔係新鮮事,我又唔太介意等到2022/23先睇倒佢哋cb。

依家女團都發展到5代6代,佢哋再cb,碟又賣唔出,名又谷唔倒,錢都賺唔倒⋯⋯

希望佢哋可以真喺好似佢哋自己講咁樣做倒女版神話咁啦。
我只可以講 只要佢地5個無心病 仲係開開心心咁
就有機會囉

Turbo 15年後都係番埋一齊啦
係,我成日都話唔係因為心病散band已經好好,而家好似Sistar咁再見算係咁。

不過今日都好唔開心同震驚,震驚在2個人走3個留
今日真係灰,但又無能為力,笨蕉始終太廢,三歲同LE得生3年我諗都唔會續
佢3個唔會無人搵佢走
特別係Le 可能係係細公司會自由d 先打算留係到
LE留都合理,成個banana studio畀佢玩

但智同Lin真係估唔到,佢兩個係電視電台插過banana,反而最後簽左。
唔fd 底 點會夠膽講
希望只係過渡期啦
https://www.facebook.com/KBCgermany/posts/398867197366557
Dear KPOP fans,

There are less than 2 days left until the concert :fire:
Hopefully you are looking forward to it! We are working hard for the preparations to make you happy! 🥳

We received a very sad message by EXID.
The K-POP BIG5 CONCERT will officially be the last concert for EXID. :pensive:

Don‘t miss this unique last opportunity and attend the concert to see these 5 beautiful women and show your support for the future

德國show應該會係最後海外表演
果陣4XID都有人話solji退團啦,流言蜚語一定會有,始終佢地唔太清楚EXID或者唔理解香蕉係幾咁廢
睇今日d 相 5個仲係笑得好開心
開心就ok 佢地都只係人 會有自己意願
花同智感覺上最唔開心

Lin繼續癡線
似唔開心班友上網屌多過分
點會唔知要分呀
唔續約係合理 只係估唔到唔係一齊走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞