[LEGGO]EXID討論區[10] 無論出面係點 我地永遠都係LEGGO

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
Are you bored?
收到風Le 應該去左J tom holland
反正點都會支持

因為只要睇RM 就會有一種hea relax 嘅感覺

日本風正花真係好正
LE有番腰...仲唔係CB

仲有幾日就到5月,續約個度仲未有聲氣

LE IG, mola mola

5月CB完後:各位準備收皮了
努力整返個一位吧!
點解會咁睇
佢地d 活動量仲多過cb 緊既韓團 完全唔似會唔續約既團
我都想知,果個係整個2019 EXID project folder woo. 如果goodbye 應該last Episode之類架
同埋如果傾唔掂,應該會不停推師弟團或新團,carry 吓佢地一齊上吓綜藝宣傳之類咁,而家Lin Solji Hani 都超多野做
照數都數到啦 當5月30號到期
而家先開始拍野 搞得黎都2星期後先得
日期都未公佈 唔通打歌打一星期咩
個人認為大家唔洗咁悲觀
我反而覺得係好消息喎
"2019 EXID"即係在2019年內都會入files擺入去
感覺好似摺埋個folder
個post 係正面架喎,就黎comeback 點會貼個負面post出黎,睇埋佢前後post 拍緊MV喎。
why
呢幅圖 有顯示到唔續約?
AOA 日本FM取消埋都續,我諗EXID 咁忙應該都唔會唔續掛
solji IG 見到好似錄緊音

估計CB唔遠了
Lin ig剛練完舞,cb預告應該近了
Solji 淺金色髮
一睇以為係LE
一定係Le 話要呢隻色
同年出道既hellovenus 今日解散
d 團員係ig 出哂千字文

同exid 都有2句計傾 solji 同佢地幾熟
起碼ily 個時 佢地私底下有出post 打下歌咁
.無耐就係小左個好似upanddown 咁既機會 就紅唔起
無奈
都LE兩姐妹咁行可愛風
小金又虐待小智
小隊貼張咬牙相 然後打banana
大家快d儲定錢等comeback啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞