[LEGGO]EXID討論區[10] 無論出面係點 我地永遠都係LEGGO

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
EXID Hani & Jeonghwa announce their departure from Banana Culture while Solji, LE & Hyerin have renewed their contracts. The agency mentioned the group is still together and has not disbanded

https://entertain.naver.com/now/read?oid=311&aid=0000986644
點解
唉 唔同公司同解散又有咩分別
Final CB
無心情返工了
者係留低嘅繼續唱歌事業 出走嘅走向綜藝拍劇?
咁樣5月中真係要cb,因為6月都收皮了

正花會去邊間?
期待團綜夢心碎
點解咁強調exid 唔解散 咁有分別咩
接受唔到
有無人會去追最後一次cb
屌本身個段時間去韓國 5月15晚機走
哭了
近年啲團都話不全體續約但唔解散 有幾多團仲會有合體機會
其實有冇成功到嘅例子?不求合體,合作到都算贏
SNSD, Kara, Dal Shabet
唔disband 即係三人EXID? 唉,可能Hani 同花都想做吓其他野掛
希望佢地做自己想做既野啦
花應該是想走演藝路,Hani我估係收到其他好好多嘅offer仲幻想成隊一齊轉走
有 神話
當年忙內出走 決定唔再做神話 去美國讀書
當年有個叫萬人演唱會既節目
即係全部宣傳都要到演唱會當日先比做
到最後睇下會唔會有過萬日出現
當年仲用緊nokia 時年代 佢地剩底既5個人係空前成功
最後都真係番左黎加入 所以佢地有首主打係無佢既part

今次我個人覺得似係想要1/2 年時間做下自己想做既野
唔係3人 exid 呢個名仍然係佢地5個人 所以暫時呢個名唔會活動住
要咁諗,2014差少少解散,呢5年無解散,又有冠軍拿,賺左。
希望exid都係咁啦佢地咁想學神話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞