[LEGGO]EXID討論區[10] 無論出面係點 我地永遠都係LEGGO

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
呢個消息真係好難過,唯一一隊飯既KPOP都GG, 可以同韓娛say goodbye.
其實你睇而家D競爭都幾恐怖,youtube melon 果D好似星球大戰咁,Kpop本身已經變晒質,各家fans都知咩事點樣去玩去煲,都唔理首歌好唔好聽,而家撞正大鱷,仲想好似以前咁逆行,真係唔係大公司都無可能。希望佢地做返自己初心想做既野,始終都唔後生,多謝佢地5兄弟
我叫做仲keep住follow既得番btob,不過有排都唔會齊人
好傷心
無可能la,神話係自己公司管理自己,唔會出現撞schedule
你見snsd而家都無可能全員表演就知。
唔緊要

就算唔一齊到

分開都會繼續支持
BTW,今一次再證明如果個團到就合約到期前個幾個月都無消息,十居奇九都係bad ending

智叔之前ig唱到喊應該知呢首歌應該係exid最後作(sistar lonely 2.0
有少少想去韓國果邊睇佢地雖然唔識韓文
有冇人之前有去過韓國追佢地?果d簽售會如果係外國人有冇機會參加得到?
一起身見到呢個消息好唔開心
不過每個人都有自己際遇
最希望佢地可以一路keep到佢地嘅友情
EXID OT5
係特定時間特定既鋪頭 買專輯就會有機會有
通常2~30隻到就會有入場卷
玩撚猿
叫左你之前睇con
其實5個我最擔心係正花,我諗佢係想走演員呢條路
不過呢條路都幾難行下
佢似part time youtube beauty blogger 多d 喎
做blogger更冇保障
我覺得我失戀了
怕忙想做自己野不如2年cb一次啦
耐啲都無所謂
等左solji咁耐竟然咁快就要散
一起身就心碎了
但離開呢間廢公司都係好事
我係淡友,年初都expect過,但估唔到會 2個走3個留

感覺好難受
臨尾搞返個fanmeet都好呀
如果佢地搞告別con真係即刻飛過去睇
最慘而家仲有3個係香蕉
唔好咁悲觀 exid 都叫做未解散既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞