一人一個interview時見到最撚癡線嘅野

360 回覆
2364 Like 27 Dislike
又幾好笑
有無屌柒個fd?
睇到悶啦仲考古
佢掉幾個topic 出黎叫大家就住呢啲topic諗到咩就舉手講
問人問題都可以 就係咁成班人困獸鬥 冇咩特別指引
咁撚on9,正常黎講除咗grp in一堆人一齊到之外,individual in應該係會每個唔同時段
你仲要聽話先好笑
我就教個仔唔駛理佢地,有需要就要飲
淨係夜晚十點都仲有人返緊工就知唔撚做得過啦
果陣讀緊大學,In d 濕尻補習社,一開始我自我介紹完,佢已經問我"冇啦?係咁多?"
我心諗,駛唔駛我老母姓甚名誰話埋比你知?我答佢,係咁多啦。我又真係反問返佢,咁你有冇野想問我?
佢又答返我,依家interview, 係你比野我,唔係我比料你。
去到呢度已經覺得有d寸。
佢問我覺得點解自己做到補習,咁我話我讀緊PGDE, 本科都係science, 輔導小學生做功課我都有信心。
屌那星,佢答返我,我出面有個10A等緊我in, 你有咩比佢好?
仆你個街,即係考我EQ? 不過我真係比佢激到,我話,算啦,唔好浪費大家時間。頭也不回就走左
痴線
晒左層主車錢時間
痴撚線
係咪日本公司?
問我細個嘅志願,我答醫生,之後問我點解唔讀醫做醫生,屌你老母話讀就讀咩,考唔入咪冇得讀囉
點解唔讀埋phd
咁phd之後呢
點解要用咁多年讀書,成30歲都無工作經驗
性暗示
做乜唔去做教授
啱啱先in完份特殊教育導師
一去到有三個人in我:mk admin,打電話個姐姐同啊姨
個mk成程係到禁電話唔知做咩
一路問我一啲on9既問題
又唔知做乜燃嘢係咁challenge我以前個上司既qualification
明明做既嘢係唔同
突然啊姨講咗句:「聽你咁講,你好似係有小朋友wow」
佢同事同我都
6個人Group In it 公司
個上司廢up幾分鐘之後叫我地
即埸揼code 解決到個模擬task
最後請咗我同另外一個肥仔
勿相應
巴打做慣狗?
去見工面試有個環節係俾段文字我同另一個candidate 輪流用普通話讀 嗰個人啲普通話勁唔啱音 搞到我忍唔住笑左出黎 係咁扮咳平伏情緒
做慣要同你講咩
最啱聽係呢個留言
不過外國公司/mnc可能會咁諗
中港資係想請工人,希望用最低價搵到肯OT嘅奴隸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞