街頭健身(自重訓練)三年身型轉變 & 心得分享

233 回覆
226 Like 281 Dislike
好熟口面……
您膚淺小陣啦 師兄
依加玩街健一定要好大隻好大轉變先可以分享?
佢打既野仲有其他既事可以鼓勵到人
唔一定係關於身型
乜春都講身型
你話樓主係操gym3年操到咁小轉變就話姐
但人地係街健 唔係做gym
目標都話唔係為左肌肥大
你就一味針住人地大唔大隻 有無好大轉變
仲自貼一張gay圖出黎自high
其實無人想知
你有春玩過街健咩
你有春朋友玩街健咩
吹水自high自貼做鍵盤戰士你就叻
一開口就串人地唔夠大隻既人
點會有朋友
0分重作
落樓下是但操2下就話玩街健
最後講多次
街健係有好多唔同種類
唔係個個都為左身型行先
有Freestyle
有street lifting
有Calisthenics
有 yoga
講真練得幾平均同自然,好過好多成世都bulk緊果班,呢度啲人好鐘意忍屎忍屁,唔撚使理班肥柒毒,跟返自己步伐去操,健身係一世嘅

利申:做左10年gym
見過啲街頭健身個個嘅身型靚到
btw練成點唔緊要 心態最緊要 加油
岩呀,唔係純練大隻,但練到咁上下二三頭,背,胸果d一樣會有野睇,冇肌肉點做d高難度動作
所以唔好拎街健黎做藉口話自己冇身型明明樓主都接受批評,唔知點解有班護主犬咁大反應
潺仔底就認認真真上左磅先啦
bench到自己重量先再去玩花式都未遲
拎外國人黎比把撚咩 每個人身體一定有唔同架啦
三年整係自重既話 樓主咁既身型係正常唔錯啦
樓主講身型轉變 心得分享
無話自己突飛猛進wo 針對住黎講做咩
反醒一下啦gym撚 操到大大舊 但唔識欣賞人
整係想笑人抬高自己 垃圾
班gym撚聽到其他人講唔想太大隻就起晒鋼
但其實自己既心態都同果班人一撚樣,都係否定人地既努力

利申:兩邊都有練
樓主個樣成個老實人咁
忍屎忍屁
認同呢度D人好鐘意認屎認屁
其實大家一開始都係善意批評樓主,但係點解咁多人幫樓主解話,佢唔夠mass係事實
通常呢d都係做到有少少成績就好撚自大覺得自己好與眾不同既傻仔黎 真正有料個班根本唔會咁撚多廢話 係到鳩up
一係就認真討論點樣進步同突破 係好正面 唔係一尾踩你呢樣踩你個樣
不過呢到係咁 樓主加油
Sorry,咁啱忍緊屎

andrey kobelev
完全唔大隻
但人地做到極多高難度動作
駁唔駁到你
難得樓主連樣都出埋去咁有心去分享心得,班友就係到笑人
如果你咁講係邊個,佢地都會笑人廢
睇字啦屌,咪認同左唔係純練大隻,但身型一樣有野睇,你講呢條友咪正正印正我講既野囉,駁乜春
有睇開你地youtube channel學野
不過其實睇上面張相你個身型轉變真係唔算好大
高瘦撚增磅真係好難
得罪講句 話人身形柒個d夠唔夠膽po自己身形出黎 成班圖都無張去judge 人地

不過都岩既 連登仔網上係180cm靚仔又大隻一個打十個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞