街頭健身(自重訓練)三年身型轉變 & 心得分享

233 回覆
226 Like 281 Dislike
操3個月已經輕易7 rep
睇左樓主yt覺得好勁
依啲係真係練肌力同你係gym room練身型根本唔同
欣賞樓主!
gym房好多人練到好大舊,手短腳短好撚7
Calisthenics 身形正常好多,而且做到既招式真係有血有汗,一d都唔簡單
又讀港大又大隻
玩哂啦
依個真 但係點解有咁多dislike
街頭健身(自重訓練)三年身型轉變 & 心得分享

街頭健身(自重訓練)三年pull up數轉變 & 心得分享
肌力?
想知樓主squat bench press deadlift幾多
當你講真啦
你朋友係偷偷地打左藥又唔敢比人知所以先話係蛋白粉出事
搵日同你朋友一齊沖涼數下佢身上有幾多針孔
如果以街健為專項去比賽的確係咁
但如果講身型轉變,即係肌肉量提升,樓主真係冇咩說服力
唔好講咩肥唔肥,唔洗做運動食少過TDEE係人都減到肥,同健身完全冇關係,除非你講緊要減到6-10% 去玩比賽
樓主最衰係標題話身型轉變姐,如果係講運動能力轉變再貼自己D前後引體次數對比冇咩好爭議
https://t.me/Kin20000

巴打可否add我,想試操一日
驚太大隻呀嘛
好似拎Chris Heria 同Sadik 比
練 street workout 身型真係次要
講體能我相信 bodybuilding既巴打唔夠樓主堅
樓主標題打身形轉變比位人入姐
純粹街健/體能分享嘅話真心堅揪
Age 23 同 24, 一年相差好大
因為唔岩聽
咁真心 身形轉變 3年黎講唔算突出
話你廢個班應該係冇做gym
Calisthenics 不嬲係練力多過練大隻
我都係自學,靠上網睇片,
有睇fitdevmo,kofgym,外國睇jeff,
早排有訂閱你,睇過你教muscle up,
我仲未做到暫定5下一組引體,做到7組,
目標做muscle up同單手掌上壓
樓主唔洗理班垃圾,佢冇位入你,就會入你個樣人身攻擊
暫時*
咁又冇咁誇張... 我諗都要半年至一年
但我睇唔到佢身體厚度
練力想知樓主S.B.D.數值幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞