街頭健身(自重訓練)三年身型轉變 & 心得分享

233 回覆
226 Like 281 Dislike
嘩都幾大隻
樓主前後差雖然唔係好大
但樓主好似有開channel 教人玩徒手健身
好多高難度動作都做到 其實幾勁 大家睇埋先屌啦
但你個樣好柒
隻眼細到粒豆咁
你收皮啦
街健唔撚你係用入gym房既角度去諗
街健主要既好玩之處係技能動作
唔撚係您不撚斷bulk 食奶粉食撚到大大舊就叫身型靚同大隻
磅數重左對動作黎講係負擔
你到底明唔撚明姐
Btw 我想講您依種身型都幾撚柒
依家係講緊完全唔係好覺佢身型有轉變

你到底明唔明
咁我想睇下你到底有幾型啦
樓主幾高幾重
ching個背點操 好撚靚
樓主讀田記?
條友真係唔識架Wor
唔岩聽既說話你想唔想聽?
咁2樣運動都唔同性質
樓主目標好明顯專要玩技能動作
唔係為左肌肥大
佢身型既轉變只係用作鼓勵同分享
肯定唔係好大隻 但起碼可以鼓勵到人
你就串人地身型轉變好小
你可唔可以識得欣賞下人
起碼人地敢分享出黎 敢出樣
你呢?
你咪再放自己gym個套落街健到
同埋我想講街健要好大隻好難
比起gym要放更多時間落去
要好刻苦負重calisthenics既Super Set
畢竟係自身重量
再加上都講左原因太重係負擔
對比圖攞嚟睇人
乜嘢睇泥
泥你老母咩5p仔
見過好多呢啲身形嘅人連一組muscle up都做唔到
睇過樓主啲片 真心屈機
所以繼續努力 咪撚理啲on9仔
支持
瘦低 點開始好
少食多餐?
要飲奶粉?
連登好多大隻佬
有啲勁到笑埋人地個樣
真係
1.身型轉變好細點鼓勵到人?
金鐘連登仔操3日po轉變鼓唔鼓勵?
"佢身型既轉變只係用作鼓勵同分享
肯定唔係好大隻 但起碼可以鼓勵到人"
如果係咁就唔洗努力都鼓勵到人啦,肯分享咪得囉。
2.咪玩啦,街健我都玩過,不過後黎轉去做gym,我唔識你識?我唔係踏街健,我好多fd都係玩緊街健,問題係佢地都操左差唔多2年個轉變都唔同晒啦,你講到街健點難變點難大,會唔會係你唔識操?
好似唔係進步得好明顯喎師兄
我有朋友好似你咁
一日5粉
身型好大隻
但最後食到有肝癌
同埋腸胃有事
裡面加左好多化學物質
加油啊你 師兄 為你祈禱
家下係講緊樓主操咗3年唔止得咁少mass, 你話mass大咗影響街健,咁你到底上磅定上脂肪?mass大咗肌力大咗對街健一定有好冇壞
巴打算啦

金鐘連登仔最大隻,最勵志

明眼人就會明,睇依個post啲正負皮就知邊個講既係正確
牛奶脫水殺菌,蒸發87%水分,剩餘13%奶粉再分離出蛋白質,再拆開酪蛋白同乳清蛋白出黎賣,當中可能會加入多d bcaa同creatine,如果你講既化學物係呢d咁請你唔好再進食攝取任何營養,因為飯麵都係碳水化合物,雞肉牛肉豬肉都係氨基酸。最後講得5粉你都信,睇你講d野都冇任何知識資料支撐,我連街健都玩過,你仲有乜籍口好講?
好撚型 操左年半有咁既身型
濕晒想比你屌

你都係想咁姐
人地街健 你就拎自己玩開bodybuild同人地身型比
收番埋啦 我又洗唔洗貼david laid既transformation 出黎踩你?
同埋你咁”大隻” 但連學樓主出樣都做唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞