[I/A]ONE PIECE THOUSAND STORM [1]LIHKG開台 紅髮登場

714 回覆
11 Like 0 Dislike
<blockquote>紅髮型到震.....

https://twitter.com/onepiecets_info/status/803565349543124993

https://twitter.com/onepiecets_info/status/803564919442374657

https://twitter.com/onepiecets_info/status/803564661140385793

同路飛4檔一樣....0SP 必</blockquote>

行過都扣血
不過唔知回氣回幾耐

我諗同4檔路飛差唔多....不過FEVER可喪用必!!
Between 名聲唔係送必既咩...咁咪好抵....

名聲送副船長必 唔係紅髮

唔知必攻擊力會唔會勁過4檔
勁抽巴 Game名係咩

HanG / ZABO
咁多位再見
咁多位再見

??
<blockquote>大家課定石未

哪有錢. Jpg
儲咋冇貨
正身300分身400!</blockquote>

喧多

250石...得招副船4星必...我放棄了
隻驚出個時玩過一次

呢家想玩返 想問下巴打 有咩角色可以打?thanks
隻驚出個時玩過一次

今日出紅髮同烏索普老豆..可以刷下首抽...紅髮好撚勁
隻驚出個時玩過一次

老豆
&lt;blockquote&gt;大家課定石未

哪有錢. Jpg
儲咋冇貨
正身300分身400!&lt;/blockquote&gt;

喧多

250石...得招副船4星必...我放棄了

我諗住六左星先慢慢抽
<blockquote><blockquote>隻驚出個時玩過一次

呢家想玩返 想問下巴打 有咩角色可以打?thanks</blockquote>

今日出紅髮同烏索普老豆..可以刷下首抽...紅髮好撚勁</blockquote>

老豆

lol sorr9y 成日認錯....只記住佢老豆係紅髮team..
隻驚出個時玩過一次

想問下今次免費十連
係唔係 唔會中紅髮?

呢家仲有無得打女帝thanks
連中紅髮大技 是咪應該合左佢升技?
隻驚出個時玩過一次

想問下今次免費十連
係唔係 唔會中紅髮?

呢家仲有無得打女帝thanks

有得打女帝ar

分身抽左300石
前面都係幾張我冇既人既必
最後一抽咁樣係咩玩法
不過抽咁多都唔中技真係
好忙打名聲
推下先
好忙打名聲
推下先

中左好多副船必.....紅髮...得LV3....不過一般好用...開左霸氣又唔打人..又行得慢....雖然攻高同型....

BTW....今次名聲好似好難同人搶入去開打....
好忙打名聲
推下先

中左好多副船必.....紅髮...得LV3....不過一般好用...開左霸氣又唔打人..又行得慢....雖然攻高同型....

唔打人
不過招霸氣(?)唔係會Keep住扣人血咩?
好忙打名聲
推下先

唔打人
不過招霸氣(?)唔係會Keep住扣人血咩?

Yes 之前少用紅髮,發現佢就咁行都好屈
只係知紅髮高攻到過份
只係知紅髮高攻到過份

不過副船出手快
巴打們我來遲了
新加入 想問明哥係咪已經冇左
我首抽紅髮5星 有冇同盟收留(
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞