[I/A]ONE PIECE THOUSAND STORM [1]LIHKG開台 紅髮登場

714 回覆
11 Like 0 Dislike
刷ace招不知火同螢火刷到想死,難出到呢!
一關同時可以出5招唔同技能想刷死人咩

係咪因為ace係奇襲型所以招技攻擊特別底? 我max左同赤犬max技好似爭好遠咁

ace係狙擊
同埋ace啲技好耐之前出
傷害比較低
赤狗近排先出

刷到傻撚左
但佢地1週年新嗰招技好似好廢,小補血+其他狀態

係咪因為ace係奇襲型所以招技攻擊特別底? 我max左同赤犬max技好似爭好遠咁

ace係狙擊
傷害比較低
赤狗近排先出

刷到傻撚左

果招技唔洗理

ace係狙擊
傷害比較低
赤狗近排先出

刷到傻撚左

果招技唔洗理

艾斯果招算唔算有d用?開爆擊快過自己儲
抽邊隻扭蛋機最好?
抽邊隻扭蛋機最好?

紅髮唔錯
抽邊隻扭蛋機最好?

紅髮唔錯

痴線啲七星手素材難打到一個點
大家好,我刷首抽用送個86石抽到紅髮個兩張五星必加0石個個中路飛四檔五星,應該開波嗎?
系咪基本上有射擊就裝比佢就得

未必一定要射擊
有其他勁啲嘅金卡可以抽住入去先
等到有勁嘅射擊先裝番

黎隻有無得進做7星?

未必一定要射擊
等到有勁嘅射擊先裝番

黎隻有無得進做7星?

有打最難果關雷神有7星幣拎
以前就話某d4星場景卡能力值高過5星所以有用,依家有得升7星係咪所有4星都可以照食?

基本叫做只有5星卡會用
艾斯新必勁唔勁? 抽4張必嗰部機定另外一部狙擊卡機好?

單體同走左位易打唔中
留石等黑胡子好唔好?

係咪可以re

要抽就抽保必個pool
你呢抽re得

岩岩開始玩 想問下咁樣得唔得?

我唔知點講
你必差但場景靚
明哥係top卡
基德又中上水平
好似ios 唔可以再用hk credit card 科金,一定要用返日本acc

咁樣開唔開得?

我會re...

招技一樣 兩者強化其實有咩分別 唔係好明 ?
如果係 應該邊張圖個動作係岩?

一定5星食4星

邊隻路飛自動技有用d?

下面要有ace同sabo隊友先有用
隻game其實係咪練死一隻角色就夠? 我見你地好似隻隻都有咁 升咁多隻有咩用?

唔同屬同唔同勢都最好有
當你打到超難關先會明
屬同勢都唔克抗打係打唔到

ace係狙擊
傷害比較低
赤狗近排先出

刷到傻撚左

果招技唔洗理

艾斯果招算唔算有d用?開爆擊快過自己儲

爆擊有分
技果招同無加差唔多
狙擊職技必爆

未必一定要射擊
等到有勁嘅射擊先裝番

黎隻有無得進做7星?

升到6星先上到7
大家好,我刷首抽用送個86石抽到紅髮個兩張五星必加0石個個中路飛四檔五星,應該開波嗎?

好難簡
但我會開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞