[I/A]ONE PIECE THOUSAND STORM [1]LIHKG開台 紅髮登場

714 回覆
11 Like 0 Dislike
係咪可以re

係,之後儲石all in 白黑胡
艾斯新必勁唔勁? 抽4張必嗰部機定另外一部狙擊卡機好?

其實麻麻
有無人講解下首抽係點,點樣刷?
以前就話某d4星場景卡能力值高過5星所以有用,依家有得升7星係咪所有4星都可以照食?

無錯 ,四星已經係肥料,不過上7 星都好需要時間
以前就話某d4星場景卡能力值高過5星所以有用,依家有得升7星係咪所有4星都可以照食?

無錯 ,四星已經係肥料,不過上7 星都好需要時間

7星要成10粒6星素材 點撚升

岩岩開始玩 想問下咁樣得唔得?

我覺得可以,算唔錯,呢部機伏到喊
艾斯新必勁唔勁? 抽4張必嗰部機定另外一部狙擊卡機好?

呃人㗎 一個10連得張舊火拳5星 其他3星

2部機各抽左50石,默默流左兩滴眼淚
我抽左成200石得三張4星大炎戒
新手留名
艾斯唯一無愛 SH等黑胡子算

第一下抽就中左呢張係咪可以開得?

另外我新玩佢送多85石比我 應該抽邊一pack好?

第一個免費pool一定要抽啦 四招中一招 另外睇你鐘意咩角色 因為仲有第二三四彈有唔同必抽
好似ios 唔可以再用hk credit card 科金,一定要用返日本acc

咁樣開唔開得?

re
冇乜必

咁樣開唔開得?

可以再刷過
最好刷到同一招必有五lv
依家分開三招必冇乜用

咁樣開唔開得?

可以再刷過
依家分開三招必冇乜用

點樣先可以刷到一招必有5 lv?

同埋應該第一次抽邊一個pack好

依家艾斯有三招必
你要咁岩好彩刷到其中一招必中幾張
抽上面果個
同埋重有一抽係免費抽

咁樣開唔開得?

可以再刷過
依家分開三招必冇乜用

點樣先可以刷到一招必有5 lv?

同埋應該第一次抽邊一個pack好

依家艾斯有三招必
你要咁岩好彩刷到其中一招必中幾張
抽上面果個
同埋重有一抽係免費抽

抽上面果個係咪真係得四招果set?

上面果個係每次抽都起碼有招必
但係下面果個就唔定
同埋上面果個抽到第四下剩係一石就可以抽十次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞