[I/A]ONE PIECE THOUSAND STORM [1]LIHKG開台 紅髮登場

714 回覆
11 Like 0 Dislike

岩岩新玩 想問下咁樣o唔ok?
岩岩新玩
我抽左兩次五十抽 中左黃猿五星卡就有佢個角色
點解其他五星卡又無果個角色既?

唔關事
你有黃猿可能因為咁岩送左coins或者你打左佢啲關
啲角色係自己打番黎
抽卡係唔會抽到角色

咁奇怪 我一關都無打過就有

有可能係前一兩日入game禮物送coins

可以試下抽埋果50石

可以試下抽埋果50石

今次抽卡有無咩值得抽?如果我有黃猿5星係咪應該儲石留下次?

好睇你鐘唔鐘意中必殺技既角色
呢個星期就出黃猿,大熊
鐘意就開波,唔岩既就等下轉
可以上日本wiki睇下邊隻角好用
岩岩新玩

唔關事
啲角色係自己打番黎
抽卡係唔會抽到角色

黃猿送左20coins
所以你未打就有黃猿

人物升星係開放更多插卡位同基礎能力值
6星之後打630coins 為之Max
差別係運氣箱問題

隻game唔係抽角色
係抽技能,必殺卡同場景卡
場景卡比技必卡加能力高

技必有分level
要食返同一招技必先升到
技通常靠打返黎升
必就一定係課出黎
所以唔係你抽到一張5星場景就夠

卡可以升星(6星最高)
每張可以升兩次星
通常送技都係3星
所以技要4星都係要抽

如果你要全彩,基本就要抽卡
必殺想傷害高,又係要抽卡
岩岩新玩

唔關事
啲角色係自己打番黎
抽卡係唔會抽到角色

黃猿送左20coins
所以你未打就有黃猿

人物升星係開放更多插卡位同基礎能力值
6星之後打630coins 為之Max
差別係運氣箱問題

隻game唔係抽角色
係抽技能,必殺卡同場景卡
場景卡比技必卡加能力高

技必有分level
要食返同一招技必先升到
技通常靠打返黎升
必就一定係課出黎
所以唔係你抽到一張5星場景就夠

卡可以升星(6星最高)
每張可以升兩次星
通常送技都係3星
所以技要4星都係要抽

如果你要全彩,基本就要抽卡
必殺想傷害高,又係要抽卡

佢出左勢力進化料 但係點拎其它既卡。例如(力。知。體)個啲既卡?
佢出左勢力進化料 但係點拎其它既卡。例如(力。知。體)個啲既卡?

好似有bug

好似有bug

等送石
多d bug plz

關卡只會掉落 「 通用素材(海鷗)」

其他「 專用素材 」每週只會派發 6 個(每個勢力3個),經由通關H、VH取得

其他「 專用素材 」每週只會派發 6 個(每個勢力3個),經由通關H、VH取得

H同VH係咩?

H同VH係咩?

Hard, very hard
求九宮格攻略

求翻譯點拎到

求翻譯點拎到

用熊同黃猿打vh最後果關三獲
btw今次活動啲角色碎片同技都好似易跌左

有無巴打知呢隻野點跌 ? 44運打左成日vh都唔跌一張。同埋有無巴打有 除左初回通關送個三張

有無巴打知呢隻野點跌 ? 44運打左成日vh都唔跌一張。同埋有無巴打有 除左初回通關送個三張

應該係有bug唔會跌
或者佢set死左唔會跌
最多3隻好似係
好似係有問題
又有講好似每星期只有三張
岩岩玩幾日 all in哂D石好灰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞