[I/A]ONE PIECE THOUSAND STORM [1]LIHKG開台 紅髮登場

714 回覆
11 Like 0 Dislike
抽到了..但點玩e個game?

基本係打關
打關打coin打技

點樣升戰力 見人十幾萬自己得兩三萬

可以入黎whatsapp group問
上面好似有link
有冇巴打知完左呢個pool會出咩

出雷利
抽到了..但點玩e個game?

基本係打關
打關打coin打技

點樣升戰力 見人十幾萬自己得兩三萬

可以入黎whatsapp group問
上面好似有link

搵唔到 post多次ok?

https://chat.whatsapp.com/invite/HBFupLddC107Ov8Jrrhpz0
我想問邊關可以刷3星中衛卡升職lvl
首抽中咩開得波???

唔洗諗
基本唔出
邊度睇關卡要咩角色先有能力加成
邊度睇關卡要咩角色先有能力加成

入到簡關頂上面
新手入坑留名
想問下雷利值唔值得抽 好似好廢咁 但要成50石

新AC 就刷首抽

舊就睇下你有咩角 呢隻都值抽既

新AC 就刷首抽

好似睇落唔吸引....

基本唔出
唔洗諗

個pool好伏唔好抽

新AC 就刷首抽

得赤犬 同黃猿

個pool好伏唔好抽

好唔該巴打 咁我留石算
有冇人棄game或者有多個ac俾我? 衣家個pool冇得30石10抽 冇得刷首抽
有冇人棄game或者有多個ac俾我? 衣家個pool冇得30石10抽 冇得刷首抽

去掛兩場 都夠石喇
刷住先喇

去掛兩場 都夠石喇

刷首抽係咪最好儲夠50石先抽

去掛兩場 都夠石喇

刷首抽係咪最好儲夠50石先抽

11連 多1抽

睇你心水
隻Game冇人玩場場都單機
利申港ser
隻Game冇人玩場場都單機
利申港ser

去日版啦
港ser唔會有人玩
唔識日文,有無人講下一週年活動內容?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞