[I/A]ONE PIECE THOUSAND STORM [1]LIHKG開台 紅髮登場

714 回覆
11 Like 0 Dislike

咁樣如何

差左d

再刷過

洗唔洗重刷 新手唔識玩

最好刷到招必有五lv

洗唔洗重刷 新手唔識玩

最好刷到招必有五lv

即係點?重新刷?點先有5lv

兩張金必 一張金必加兩張銀必
點解啲人可以有10幾尾20萬 我7星赤犬5星技lv max 必lv 5 其他戰士6星80-90lv 加一張勢力金卡(未升到)谷盡都係14萬 我究竟差啲咩 係咪啲場境卡max lv 同lv80-90差好遠 定係我必得5lv太廢

仲有職lvl
打開張卡右上有講張卡咩職隔離有個lvl
要食返同職場景去升(技必唔計)
我戰士未升哂
赤狗9彩5必18萬戰左右

你見到右上寫住戰士有個1lvl就係職lvl

見意先升場景卡因為轉去其他同職都有用

點先算係同職場境卡? eg中衛食中衛?

無錯
3星 10exp
4星 300exp
5星大約 2000exp

只限場景
技必係升唔到職lvl

新手想問藍色同綠色既場景卡有咩用途?
進化左升唔升到職?

咁呢
點解啲人可以有10幾尾20萬 我7星赤犬5星技lv max 必lv 5 其他戰士6星80-90lv 加一張勢力金卡(未升到)谷盡都係14萬 我究竟差啲咩 係咪啲場境卡max lv 同lv80-90差好遠 定係我必得5lv太廢

仲有職lvl
打開張卡右上有講張卡咩職隔離有個lvl
要食返同職場景去升(技必唔計)
我戰士未升哂
赤狗9彩5必18萬戰左右

你見到右上寫住戰士有個1lvl就係職lvl

見意先升場景卡因為轉去其他同職都有用

點先算係同職場境卡? eg中衛食中衛?

無錯
3星 10exp
4星 300exp
5星大約 2000exp

只限場景
技必係升唔到職lvl

新手想問藍色同綠色既場景卡有咩用途?
進化左升唔升到職?

1-2星場景無用賣得
2星技可以去升技

咁呢

No
最好毒撚5lvl必

洗唔洗重刷 新手唔識玩

最好刷到招必有五lv

5lv係味指5星 我張鳥籠係5星 但洗唔洗重刷 因為唔知自己玩緊乜 冇方向

五lv係指最好係五星卡之餘 重要抽到兩張一樣

洗唔洗重刷 新手唔識玩

最好刷到招必有五lv

5lv係味指5星 我張鳥籠係5星 但洗唔洗重刷 因為唔知自己玩緊乜 冇方向

咁宜家個ac係味要洗

最好依家刷埋

咁宜家個ac係味要洗

最好依家刷埋

淨係要刷到兩張金必一樣就得?機率會唔會好底..

咁樣係味收工

開得波
呢兩日有石嘅就可以抽埋去
搏下中多一兩張必或者毒撚招技

咁宜家個ac係味要洗

最好依家刷埋

淨係要刷到兩張金必一樣就得?機率會唔會好底..

咁樣係味收工

開得波
呢兩日有石嘅就可以抽埋去
搏下中多一兩張必或者毒撚招技

個pool後日先完
呢兩日睇下打啲關儲五十石 十抽
個pool係毒撚最有用?
個pool係毒撚最有用?

係呀 一開始集中一個升
抽到了..但點玩e個game?

基本係打關
打關打coin打技
有冇巴打知完左呢個pool會出咩

遲下會有資料

雷利 巴基
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞