[I/A]ONE PIECE THOUSAND STORM [1]LIHKG開台 紅髮登場

714 回覆
11 Like 0 Dislike
有無巴打知點解?

同問
係咪有同盟可以加入?
有無巴打知點解?

同問

到時咪知
唔洗咁急
係咪有同盟可以加入?

暫時爆哂
有無巴打知點解?

同問

到時咪知
唔洗咁急

叫咩時間縮短,望係upgrade舊果張,我max左lv

其實要打邊關?
有無巴打知點解?

同問

到時咪知
唔洗咁急

只係必越高cd越快

其實要打邊關?

主島劍女尾關打飄飄佬
有無巴打知點解?

同問

到時咪知
唔洗咁急

只係必越高cd越快

睇張圖仲以為新技
有無巴打知點解?

同問

到時咪知
唔洗咁急

只係必越高cd越快

睇張圖仲以為新技

可以上7星
有無巴打知點解?

同問

到時咪知
唔洗咁急

只係必越高cd越快

睇張圖仲以為新技

可以上7星

諗住4檔變身後仲有一格空位,加多招上去
今期甚平係咪抽得過?
同埋組人之前左同右有咩分別 右邊唔夠戰力會唔俾入
利申新手啱啱儲夠50石
今期甚平係咪抽得過?
利申新手啱啱儲夠50石

今次肥平係抽得過
右邊係要夠戰先入到
左邊唔洗
另外去廣場都唔洗睇戰力
技強化用 櫻花巫醫果張卡唔可以餵必殺?
有咩限制
抽到兩張甚平五星必升到6lv技
今期甚平係咪抽得過?
利申新手啱啱儲夠50石

今次肥平係抽得過
右邊係要夠戰先入到
左邊唔洗
另外去廣場都唔洗睇戰力

左同右有冇話有咩唔同
技強化用 櫻花巫醫果張卡唔可以餵必殺?
有咩限制
抽到兩張甚平五星必升到6lv技

點5lvl必升到6lvl技
今期甚平係咪抽得過?
利申新手啱啱儲夠50石

今次肥平係抽得過
右邊係要夠戰先入到
左邊唔洗
另外去廣場都唔洗睇戰力

左同右有冇話有咩唔同

我咪講左
今期甚平係咪抽得過?
利申新手啱啱儲夠50石

今次肥平係抽得過
右邊係要夠戰先入到
左邊唔洗
另外去廣場都唔洗睇戰力

左同右有冇話有咩唔同

我咪講左

我意思係咁整2舊出黎做咩 我係咪都禁左邊嗰舊咪得
今期甚平係咪抽得過?
利申新手啱啱儲夠50石

今次肥平係抽得過
右邊係要夠戰先入到
左邊唔洗
另外去廣場都唔洗睇戰力

左同右有冇話有咩唔同

我咪講左

我意思係咁整2舊出黎做咩 我係咪都禁左邊嗰舊咪得

到你打親啲難關就會㩒右邊
唔好意思,想請問一下之前完成左9宮格個sns綁定任,若果我del game重裝係唔係只要連返個sns,唔洗game id 同引繼碼就可以用返舊ac?

事關我手多撳左個清緩存,之後一直卡住loading入唔到game,依家想del game重裝
唔好意思,想請問一下之前完成左9宮格個sns綁定任,若果我del game重裝係唔係只要連返個sns,唔洗game id 同引繼碼就可以用返舊ac?

事關我手多撳左個清緩存,之後一直卡住loading入唔到game,依家想del game重裝

第一係無錯
但要sure你無cancel左

第二個清我唔知你清緩存係點
如果係隻game既你再清一次download返data

第一係無錯

唔該巴打你先

我撳左 キャッシュ削除 之後就一直卡左係呢個畫面

試過開住load到沖完涼都係冇反應,入唔到主畫面,咩都撳唔到,所以想del app重裝

清左個9官格任之後都冇搞過個綁定,應該冇cancle掛,夜d返屋企再試下重裝先,唔該晒

第一係無錯

唔該巴打你先

我撳左 キャッシュ削除 之後就一直卡左係呢個畫面

試過開住load到沖完涼都係冇反應,入唔到主畫面,咩都撳唔到,所以想del app重裝

清左個9官格任之後都冇搞過個綁定,應該冇cancle掛,夜d返屋企再試下重裝先,唔該晒

咁重裝試下
應該無問題
重裝ok了,感謝巴打解答

幾驚會miss左1周年活動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞