[I/A]ONE PIECE THOUSAND STORM [1]LIHKG開台 紅髮登場

714 回覆
11 Like 0 Dislike
唔識日文,有無人講下一週年活動內容?

個垃圾FB仲有UPDATE既

呢個係新page

新page
隻Game冇人玩場場都單機
利申港ser

去日版啦
港ser唔會有人玩

唔想次次都轉app store ac
有冇人棄game或者有多個ac俾我? 衣家個pool冇得30石10抽 冇得刷首抽

賣比你
有冇人棄game或者有多個ac俾我? 衣家個pool冇得30石10抽 冇得刷首抽

賣比你

有咩野先? 我打算平平地炸
中文ser

賣比你

咁快唔玩

賣比你

巴打呢
留名
新手留名
今次名聲我諗無700萬甚至更高都入唔到3000名內

無壓力

無壓力

咁巴打肯肯定排梗幾百名內
隻Game冇人玩場場都單機
利申港ser

去日版啦
港ser唔會有人玩

唔想次次都轉app store ac

大約一個月一次ja wo
大力一推
嘩~名聲排頭位果啲千七萬點打架...
真係可以對隻GAME咁有愛...
我打到八百萬已經小肝爆開鳥
一週年活動咁廢....
一週年活動咁廢....

D野一步步黎緊
有無巴打知點解?

新手日服抽到万能藥起手
但除左喬巴 新手應該打d 咩角色用住先
呢段時間等緊曜日d 進化素材唔係好知要打咩
戰鬥力又未夠
4 星卡有雷神万雷同明哥張鳥籠
新手日服抽到万能藥起手
戰鬥力又未夠

其實前面都有講過
教學後單抽 chopper新必 同 3大top卡

你必得4星應該2lvl
必最好低極5星卡 5lvl必起手

依家只好打好chopper coin
曜日素材要睇日子打

http://opts.momugi.com/
呢個英文網去睇下啦
你要知升卡要用咩料升

仲有新手任盡可能做

我地整緊一周年新post
到時會更多資料 update d
新手日服抽到万能藥起手
戰鬥力又未夠

其實前面都有講過
教學後單抽 chopper新必 同 3大top卡

你必得4星應該2lvl
必最好低極5星卡 5lvl必起手

依家只好打好chopper coin
曜日素材要睇日子打

http://opts.momugi.com/
呢個英文網去睇下啦
你要知升卡要用咩料升

仲有新手任盡可能做

我地整緊一周年新post
到時會更多資料 update d

唔該巴打
依家清緊d 新手任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞