[I/A]ONE PIECE THOUSAND STORM [1]LIHKG開台 紅髮登場

714 回覆
11 Like 0 Dislike
連青雞赤犬都出埋 呢隻game仲要咩可以出

黑胡 龍

黑胡 龍

唔記得仲有黑胡 龍招都無出過點出

黑胡 龍

紅髮夠係咪一樣出到

黑胡 龍

紅髮夠係咪一樣出到

紅髮起碼知佢用劍同霸氣 龍用手定腳都唔知 係出過招怪風
其實唔係好知隻game點玩 係咪開得局
想問下赤丸有冇得升7星?
如果其他角物既話點升7星?

抽出黎既5星必殺技點先可以升技既lv??一定要抽同款卡?

求巴打解答
首抽中呢張有冇用?
首抽中呢張有冇用?

11抽有呢兩張5星,開波?
首抽中呢張有冇用?

re

求巴打解答

赤犬有得升7星
其他角一樣 夠90鑽可以換7星coin
但係前提你要將隻角打夠coins升到六星先

只要係同一招技就可以升技lv
一抽番黎五星嘅必400經
四星嘅必200經
必食必咁升
首抽中呢張有冇用?

呢兩張冇咩用
我個人建議抽到女帝招必兩張嘅話可以起手
呢排多活動
或者等幾日後雷神同明哥再抽都得
首抽中呢張有冇用?

呢兩張冇咩用
我個人建議抽到女帝招必兩張嘅話可以起手
呢排多活動
或者等幾日後雷神同明哥再抽都得

巴打我再刷中左女帝5星必同 卡普5星必 , 咁係咪可以開波啦?

求巴打解答

赤犬有得升7星

四星嘅必200經
必食必咁升

謝巴打解答
順手問下點先可以打多D鑽?

同埋個任係點打
最後刷到兩張女帝必加多張五星,係咪食左其中一張女帝升技?
點解啲人可以有10幾尾20萬 我7星赤犬5星技lv max 必lv 5 其他戰士6星80-90lv 加一張勢力金卡(未升到)谷盡都係14萬 我究竟差啲咩 係咪啲場境卡max lv 同lv80-90差好遠 定係我必得5lv太廢
赤犬值唔值得7星?
同埋d石抽雷神定獄長好?
新手一問

求巴打解答

赤犬有得升7星

四星嘅必200經
必食必咁升

謝巴打解答
順手問下點先可以打多D鑽?

同埋個任係點打

打鑽係平時出嘅活動關 最後果關會出鑽
鑽嘅主要用途係升七星
唔洗太急上七星

最後刷到兩張女帝必加多張五星,係咪食左其中一張女帝升技?

用五星食四星
佢顯示會加經先好食
我怕你食錯
點解啲人可以有10幾尾20萬 我7星赤犬5星技lv max 必lv 5 其他戰士6星80-90lv 加一張勢力金卡(未升到)谷盡都係14萬 我究竟差啲咩 係咪啲場境卡max lv 同lv80-90差好遠 定係我必得5lv太廢

一黎人地啲技max 又係四星技
之後必又高
同埋人地果啲係top戰力卡
再max埋場景同技必
咁就廿幾萬
赤犬值唔值得7星?
同埋d石抽雷神定獄長好?
新手一問

值得
我見雷神搭其他角都幾伏下
唔急嘅話可以儲石等月尾出雷利

小弟新手
想問下點解咁都冇加成?
過個二周目右下都過唔到?
求解答

小弟新手
想問下點解咁都冇加成?
過個二周目右下都過唔到?
求解答

要兩隻角都係
唔係剩係用赤犬 另一隻都要係加成角
好似係
巴打我衣家抽到兩張女帝5星必,係咪照食一張升技? 定兩張裝左佢先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞