I fell ship with ptbf (2)

575 回覆
223 Like 6 Dislike
有些人,就算你拼命挽留,他也只不過是你生命中的過客。

一段「感情」,可以很容易開始。
但一段「愛情」,是需要彼此的努力和信任;
只有把感情升華,方能地久天長。

這番話說就很容易,但又有多少人可以做到呢?

許多人仍然在感情世界裡迷路了,
只希望迷路中的你和妳,找到那一個他或她。

多謝樓主嘅故事,祝妳早日找到屬於妳的幸福。
就係因為結局咁遺憾 先咁真實...
你唔問我問得唔得
追左半年
我係為左樓主專登申請個連登acc覆既
睇到最後
好慶幸見到樓主最後係逐漸放低左
我想講樓主你係一個細心體貼既好女仔
希望你唔好因為呢次情傷太介懷
唔好責備自己
唔好唔相信其他人
唔好比呢段過去束縛住
你比啲自信自己
一定有更值得你付出既人等緊你
我衷心相信你可以搵到你既幸福
祝福你呢日盡快來到
加油
愛一個上一課
每個人既出現總有佢既目的
任務完左 佢就會係你生命中離開
但一齊過既回憶都係sweet geh

樓主
You deserved better.
開post睇到完
希望樓主都可以搵到真愛
Take care
要好好幸福
一段時間無追,或者知道會心痛所以唔敢睇,半夜突然諗起,估唔到已經完結
依然怕心痛唔敢睇,但相信好快忍唔住,似乎同大家預想一樣並唔會係好結局,但希望樓主好快會得到幸福
放低就好喇
我都好希望大家快樂
終於追完,加油樓主!
下個會更好
樓主加油 你文筆好好
感情好真摯
希望你快d 遇到下一個愛你既人
去到最後細路都唔肯講一聲係咪男女朋友, 咁真係中意咩...
接機要個"女朋友"等兩個鐘呀, 係打比佢先出門口喎, 你會唔會咁對你女朋友?仲要記得帶隻錶出黎換呀
每次出街都係為扑野, 病到死死下都唔放人呀!
一早應該斬纜啦仲話唔怪得細路
係樓豬太chur 之後自己頂唔住話做番朋友可以怪邊個
磨合都要時間假
唔同步咪慢慢同步番
祝樓主往後嘅日子幸福快樂
樓主咁都係CHUR? 唔係掛...
佢都扮晒偉大唔追問唔盛啦喎
我覺得樓主一早應該斬纜喎, 你係咪GET錯我意思?
我認真想知你覺得細路有D咩行為表現到佢好愛樓主, 樓主放棄佢係好可惜? 定你係細路本人?
咪係
個女仔都問到出口係咩關係
佢都可以答"唔知","唔好迫我","而家咁咪幾好"
佢有幾鍾意樓豬心知肚明啦
而家仲怪番樓豬chur佢?
佢唔鐘意樓主既話點會唸過要一齊
要女大把女啦
係樓主太鐘意佢over左要佢都同步咁鐘意佢
大佬啊唔係個個都可以話好鐘意就去到好鐘意假
我覺得係樓主chur 到冇左段關係
又唔俾機會細路加深番
咁一個無戀愛經驗既女仔
第一次又比左佢,又幾乎次次都有性要求
咁想佢承認女朋友身分都唔係好過分咋下話?
其實樓豬一直比緊機會,樓豬咁易哄
只要細路講一句承認關係,佢一定繼續同細路一齊
但係細路擺明唔想承擔"男朋友"呢個身分
連咁簡單都唔肯做,鍾意程度有幾深呀
多謝你分享自己嘅經歷出黎
講真我諗好多女仔都會有共鳴 因為個故事實在太真實
結束雖然你冇同細路一齊 但相信樓主已經經一事長一智
就好似我地大家一樣
希望所有人都搵到最適合自己嘅人
用左幾日時間追完
第一次睇女性同ptbf既故
亦係第一次留言
樓主加油呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞