I fell ship with ptbf (2)

575 回覆
223 Like 6 Dislike
多謝樓主嘅故事,雖然係一個sad story,但係睇過咁多個故,呢個係最好睇
希望樓主揾到個真正愛錫你 珍惜你嘅好男仔
你值得更好
樓主 有咩問題/心聲 照直問/講啦
樓主會唔會完咗個故之後同我地傾下計
會唔會細路真心過但始終個半月無見疏離左咋.........
雖然就咁睇細路好似player但都希望有一刻係認真過
雖然細佬成日都冇心裝載
但樓主對細佬成個老母咁
考試又唔騷擾驚阻住溫書 夜晚又唔想佢遲番屋企
講野完全無活潑青春嘅一面
我諗亦可能係細佬無癮嘅原因
係 其實勁撚煩
樓豬成熟
細路又真係細路
所以會有咁既感覺
似係咁樣令細路對樓主感覺更加疏遠
真正男女朋友唔會淨係做自以爲對對方好嘅事
雖然我覺得細路係唔成熟,但樓主太習慣咩都諗細路先,自己覺得好就係好,無諗過細路感受,同時令自己更難受
唔識愛人更加唔識愛自己,樓主要加油呀
其實都係, 拍拖都無拍拖嘅感覺
同對住阿媽一樣
阿媽就想個細路聽聽話話
細路就會扭阿媽計咁
push
直頭男女主角角色調轉o左咁
愈睇愈心酸 樓主太傻 細路又太幼稚
其實有這個結果是合理的~
男女朋友完全唔叫?~
非常同意 我係仔既話都想條女表現得掛住自己少少,dse就唔見得係咩道理 真係成個啊媽咁勁煩,會好無癮
樓主係依段關係入面太扮大個啦,好無激情,睇到依加覺得散既結局都唔係太關細路事
經一事長一智 要學習點拍拖
之前一路追開好好睇
最近既更新睇到好無引
樓主d反應
樓主諗太撚多 細路諗太少
而最大問題係樓主咩都唔講出口自己諗自己估

我覺得情侶係要講出嚟 要溝通 互相協調磨合 而唔係你單方面驚呢樣驚個樣所以唔點點點 所有既委屈都係你自己攞嚟 因為你啞忍晒佢根本咩都唔知
push
Agger. 我係樓主呢類人,睇呢個故既時候根本身同感受。個人係成熟但經常諗太多,好唔適合拍拖
push
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞