I fell ship with ptbf (2)

575 回覆
223 Like 6 Dislike
姐弟就是這樣~
分手係細路識到新女
有d人諾言當食生菜 講可以好好聽
做唔係個個做到
愈睇愈覺得細路未必真心
好明白果種拉扯既心情 唔想承認在乎佢
但又控制唔到自
有d人諾言當食生菜 講可以好好聽
做唔係個個做到
愈睇愈覺得細路未必真心
好明白果種拉扯既心情 唔想承認在乎佢
但又控制唔到自
Lm
一路睇樓主用啲字眼

細路似乎覺得我嘅身體已經準備好

好有閒情逸致咁同我講話留意到冇血出喎

得啦⋯⋯你快啲伸你條脷出嚟⋯」唔理我嘅要求,伏喺我上方嘅細路低聲誘哄住我,氹我做佢想做嘅嘅嘢

感覺上細路淨係著重自己嘅快樂
多過樓主喺性愛入面有冇得到快樂

細路含糊其詞,眼神似係怕怕醜醜咁躲躲閃閃,帶住一個唔自然嘅笑容,最尾都係吞吞吐吐咁講:「⋯⋯咪一個好嘅答覆囉。」

又閃縮又唔自然又含糊
都唔似講緊真話

細路:「返去小心啲啦🙈💕」

如果呢啲心心佢識得要打
又打得咁順手
細路平時咁識做
佢又點會唔知男人老狗 情人節點都應該要送吓野 或者幫手埋吓單
可能只係唔想付出
食緊飯禁電話 同樓主解釋句等佢放心吓都做唔到
但樓主嬲咗喇 只係冇買到花 都肯吹咁大個故仔出嚟繼續扼樓主蝦條

年紀細係解釋唔到細路嘅行為
終於有文
只能夠講愛情令人盲目, 係咁而兩句都氹得掂
從一開始就係度自己呃自己, 再加上細路做得PTBF一定係情場老手
跟本講所有野都唔可信同埋有技巧
我反而想知幾時開始出街唔使比鐘錢?
最後個句好心up
一直都唔係雙向付出
點會開花結果
push
push
講真 樓主自己嗰陣本身都係第一次"拍拖" 憑咩去用噤轉彎抹角嘅口吻去所謂"train細路同女仔相處"及進行對細路的真實心意嘅試探?
每個人都想保有尊嚴同唔想受傷所以先唔真心表達 但兩個人唔真心表達就基本上唔好得去邊
如果表達真意後先知原來對方唔愛你 就應接受然後move on. 噤樓主本來可能就唔洗一直活在自己嘅一廂情願中 唔洗一直活在假希望中
唔洗經歷後期嘅失望同創傷
樓主今次就當上一課
唉呀⋯⋯
睇到好心up
個心情真係跟住樓主去

快d up新啦,好緊張
好似有講到第二次出已經冇俾鐘錢

係囉,睇個男仔sd ge嘢都知老手了
但女仔有時就係想要呢d關心
有時男朋友都未必做到
push
希望唔好係真人真事
push
push
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞