[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (70)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
會唔會係聯賽過半?
又唔係簽另一個亞援 好心就比埋果半季錢 季尾完約好來好去 大東方係都要柒足咁多鑊
根本唔需要勉強自己留喺佛山,跟住個所謂40年搞波經驗嘅老屎忽,棧害左自己
經驗是要累積的
腦屍擊殺完牛丸之後再擊殺埋井川
反霸必遭擊殺
Bigmac:新年流流,估唔到已經咁快要同班傑志狗開年。我屌你班仆街陷家鏟精神分裂,又要睇賀歲盃,又要屌羅傑承老母,一路睇一路屌,有無撚病?你班柒頭皮過完新年好快啲落地獄,地獄已經預留特別位置俾你班死傑狗。
按:祝大家新年快樂,傑志早日降班。
截至19年1月2日,東方總共踢咗12場波
9場聯賽、2場銀牌、1場菁英

斟酌個位應該係後備嗰場計唔計
計嘅話佢係有一半上陣場次,5 (1),共6場
要睇返份約點寫
劇本係咪簽金東進?
學立立,斷分鐘計
大don't慌今季d盃賽都出晒局得返聯賽, 唔簽人都夠做啦
其實佢張工作證可以接其他job咩?
拍廣告有酬勞架喎
拍完kfc廣告真係比人雞
井村撈model好搵過踢波喇
唔講無人知,但我同你一樣,覺得應該唔比
人地仲想繼續踢,而家狗志即係迫人掛靴?
有時做人幾咁冇用都好,點都要留返少少尊嚴俾自己得唔得呢??喂,大佬,你去勞工處追欠薪咪追欠薪囉,唔使咁高調驚死人唔知嘅,仲覺得好似好叻咁,仲話為自己爭取返應有嘅權利?
你唔掂冇波踢嘅時候就求人俾個機會你去改過,俾機會你踢返球,到間球會唔掂冇糧出你就去勞工處搵人幫手?老實講……由季初踢到依家果d球員都未去追喇,幾時到你追呀??你練左唔夠一個月,一場比賽都未踢過架,請問你為間球會付出過d乜,為球會攞過d乜先?
仲post相出黎博人撐你呀?話撐你果d人其實笑緊你呀,等緊睇戲咋!醒下喇……仲細咩你???
恥笑火雞潮文
火雞
會唔會狗志講就講聯賽
雞果陣就話計晒所有比賽
其實佢想搵咩馬,英超?
可能當working holiday
渡吓假教得差又可以執1筆 教得好又刷到靚CV
簡直不敗
日職都未開季,港超前列季初去泰國/韓國集訓咪又係俾啲二三級別既球隊屌打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞