[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (70)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
又想mma
戰術大師又擺做中場
後尾推咗上去有隱形

但補時角球執返粒 2-1
係喎,忘記左

🇭🇰🇬🇧
🇵🇰🇧🇷🇧🇷🇵🇭
🇭🇰🇵🇹🇧🇷🇭🇰
🇨🇳

想睇贊狗同災狗屌佛山今場指洋為港,出唔係華人面孔嘅王力威,同埋假鬼Jarvis
巢狗潛左水好耐啦
魔頂亞尖球迷求Make It Two In A Row打氣區

1. 枕頭仔
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

泡泡龍又嘔
美斯
我祖一返香港就入波
趙少維點解可以所有賽事都無份出
【抵達怡保首課操練】

傑志大軍將於星期二晚作客出戰亞冠盃外圍賽第二圈,面對馬超亞軍霹靂。球隊今日早上乘搭飛機前往檳城國際機場,再乘坐大巴,約下午3時半抵達霹靂州怡保,並在當地訓練場地Perak Football Complex操練。

因為舟車勞頓關係,今日訓練主要安排讓肌肉適應及放鬆的訓練,如慢跑、馬騮搶球等,亦能藉此適應天氣。

主教練朱志光表示,這裏的晚上比下午更涼爽,但濕度比香港高很多。他們這次較輕鬆的訓練,都已經大汗淋漓,如果踢90分鐘真的很消耗體力:「所以明天訓練的主題是,如何在比賽中留住氣力,始終都是作客。我們今天一大清早來到機場,乘搭完飛機後亦坐了差不多2小時車來到怡保。」

傷兵方面,列斯奧的肩膊仍然有傷,要明天再察看傷勢。而鄭展龍則出現嘔吐情況,同樣需要再察看情況。

2019年亞冠盃外圍賽第二圈
AFC Champions League 2019 Preliminary Round 2

霹靂 vs 傑志 Perak vs Kitchee
日期 Date: 12/2/2019
時間 Time : 21:00(當地及香港時間 Malaysia and Hong Kong Time)
場地 Venue: 霹靂體育場 (Perak Stadium)

#wearekitchee
#roadtoacl
是但啦
唔好太柒就算啦
大東方得300幾人睇
之前係唔係佢笑唐道碧?
出左局啦
垃圾夢本身已經6分 是但踢享受足球就得
YES
According to 某人: 入青衣支持xx都有限度啦
而鄭展龍則出現嘔吐情況
要戎可樂、朱古力la
點笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞