[BL]第205回召喚腐男腐女 豬年快樂

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
尋晚跌一跌手機就壞左
想換返iPhone但又覺得今年D新機都唔值
用換an機又唔慣
dllm垃圾Apple賣咁貴部機壽命同an機一模一樣
差好遠wo
我前兩部an機都係兩年度 今次部6s差不多三年囉 不過就算冇跌壞都已經倒水電+時不時lag機 喇叭壞壞左 touch id都八成機會用唔到
本來諗住再等一年先換 因為M字真心柒同唔想冇左3.5
用緊7 岩岩過2年 最發現如果開saving mode就會疾疾地
平時冇咩問題
An機 捱2年已盡
真 所以都唔想換返an機 就算佢有D地方壞壞地都仲叫行得順暢 上一部an機過一年已經開始連係主畫面揭頁都lag
所以轉ios
電又算襟用
連埋MacBook用真係好正 iCloud真係好方便
唔識用mac機
用iphone+ipad
Mac機用慣就識用
利申:成日借呀妹部macbook黎用
用左window
mac主要係個同步好方便 eg手機日曆可以即時同Mac同步 唔使駁線傳輸資料 手機睇緊個網頁可以好快射返上Mac睇etc
放工見到隔離睇緊齊木好想睇埋一份
但又想追埋d花生先
咩花生?
Kpop地震緊...
粒lin細到好唔合比例
JK羅琳證實:鄧不利多、葛林戴華德「發生過性關係」
https://lih.kg/1061341
追Fantastic beasts 2果個post時已經知
係時候召喚GGAD絲打了
好彩我無鍾意嘅男團
我部note3過多5個月6年了
除咗電頂唔到一日加有時lag機 問題不大
咁勁
但我會用埋嚟打音G所有lag機會好躁
李宗泫其實都估到
最搞笑係前日我係其他po話李某係李宗泫仲俾人屌我係咪盲撚左 用下腦都知如果李某係勝利一定開全名啦 護主都唔好咁弱智啦 條友仲要大把非禮前科
龍俊亨既話 雖然幾中意HT 但睇ptt班人之前仲護佢話佢完全唔知情就覺得好笑 大佬幾歲呀 我都睇過上熱門果D流出片啦 你唔係覺得你oppa冇睇過嘛 依加咪打曬面囉 不過龍我覺得都算坦白啦 成個行為其實同D係流出po留名既連登仔冇分別 頓時好有親切感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞