[BL]第205回召喚腐男腐女 豬年快樂

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
如果現實難識到腐同好, 你可以試下上網搵 或者呢度搵
講下自己睇開咩, 睇下有冇共同興趣
半退圈 唔追番 睇漫畫舊番 原著黨
萌官方cp(非利艾/青黃)依家主要睇BL漫畫同小說
有時睇下短片例如hyperventilation
雷點 np 互攻 其他大部分都睇 重口味 不過依家應該好少人有類似情況ACG或者腐圈內大部分都有接觸過
主要睇BL漫畫同小說 <一樣
hyperventilation< 係咪韓國果套
雷點 np 互攻 < 一撚樣
萌官方cp < 我好少萌CP根本係官方要果兩條友搞基迫我萌佢地
係韓國個套!!
啊啊 我萌既cp通常套野真係BL不過真係好少
一撚樣 依家唔知點解d人好鍾意np 不了 1v1
最多無聊睇吓3p 兩攻一受
講起過呼吸之前去Gmarket買韓漫見佢有出box set好似唔錯就買埋
開完隻光碟真係屌佢老味 2k19都仲有人燒DVD 仲要低清過上佢YT睇 好彩box入面仲有本漫畫同設定集唔係真係會心理不平衡
BL作唔洗C唔CP啦, 佢地都堅一齊~ 逆同拆果個都ON9
3P可以睇, 但唔萌 唔會比錢買
其實我係鍾意菊潔受, 直男受, 所以NP唔係我杯茶
DVD 呢個應該係成本問題..始終小眾
影黎睇兩野~
online2蚊美元請作者飲咖啡就有高清字幕睇
逆cp真係接受唔到 人地攻受性格根本都係符合人設
我都鍾意菊潔受 有時都睇雙潔 但係攻我就冇乜所謂
不過都萌d比較重口 ABO人獸 但好似少人接受?
呢排萌骨科同鬼攻
攻我冇所謂, 渣D都得, 基本上唔好樣柒就得
ABO我要睇劇情中唔中萌點, 好多都菊唔潔仲要賤受
人攻獸 ? 要睇返畫風
如果半人我麻麻, 唔like有人類耳同時有獸耳既角色
咩係鬼攻
終於睇左上年年尾套蜘蛛俠動畫版 真係抵佢攞奧斯卡 真心正
骨科
呢2日推快左
歡迎新人加入呀~
講起同人
依家d人太速食啦
入坑快出坑仲快
萌一般向嘅同人cp一下就全部都係糧一下就咩都冇咁....
我都自己萌自己鐘意嘅cp算...
最近冇乜追po
都唔知邊個係新人 邊個打邊個
我鍾意成個身係野獸既人獸 目前最鍾意Remnant
ABO同人獸都有
嘩菊不潔賤受 不了 對受有一種潔癖既感覺
同時人耳獸耳根本係個bug 鬼攻係 個攻死左係鬼
個post少左人吹水後易追好多啦已經
不過新又好舊都好改左名就認唔到
【慳到盡】準新娘試妝後直接結婚 化妝師嬲爆:要這樣欺負人嗎?
https://lih.kg/cpqfhS
Remnant 好次次大部人都好鍾意 同事又係,朋友又係
一講就講呢本
但呢套個黑皮咪菊唔潔 所以冇乜睇
仲要睇到一半先知
一開始果對我OK, 不過好似唔受歡迎, 已經變左背景
咪就係
主要係我最近冇咩心機諗野膽追野姐
其實算潔
唔緊要啦~最近我都冇咩心機
Why 我睇錯?
我印象佢本身都賣身, 之後跟左個攻之後都有比個阿伯姦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞