[BL]第205回召喚腐男腐女 豬年快樂

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
大左練過下+老味=正左
Btw我都係站bg再唔係凜櫻好似唔錯
唔係無個性 係無五官 我講緊當年原作,
你冇乜幾可見到佢個樣, H GAME男主係比玩家代入
所以我話第一次知果陣好震驚
寒蟬圭一本身都無立繪,頭三篇佢係(偽)男主,第四篇冇戲份,詩音做主角嘅目明篇嗰陣先開始有立繪 (唔記得祟殺篇定暇潰篇入面啲extra嗰陣,詩音(?)仲用冇立繪呢樣嘢恰圭一,但係之後好似禮奈暗示咗佢會有立繪)

但係都幾靚仔 (雖然本傳冇圭一 x 悟史嘅腐情節,淨係禮篇有少少,好似係)

反而海貓戰人由頭到尾都有立繪,就算自己係主角都有,而且都幾靚仔(除非你玩steam版

btw如果想搵galgame bl game男主/乙女game 女主有立繪嘅game可以睇呢條link:

https://vndb.org/g1903?fil=tagspoil-0.tag_inc-1903;m=0;o=d;s=rating

有啲人tag咗FSN,可能有啲重製版有?
有冇人平時放假得閒冇野做會去行墳場?
https://lih.kg/1010872
幾好嘅鬼故素材
甘b係睇原作定game

原作嘅話,其實有啲galgame都會賣腐(好似唔記得邊度睇過話刃鳴散有
其實我一直都想試下
衫都買埋
睇緊動畫
不過開始玩緊fgo了
據我同我班腐女朋友觀察所得,只要一套作品有多過一個男角色就可以BL
其實係以前買落嘅黑色大褸同白恤衫
男主冇立繪都好正常 玩家視角點會自己望到自己
乙女GAME女主個地位咪同H GAME男主一樣
係BL GAME先一定主角有樣, 因為腐女係閉路電視視角(好似係)

海貓戰人我當年係站父子 (唯一一對我覺得父攻子都OK

本身FSN士狼係一個任改名既角色同埋你唔會成日見到佢, 同埋咩樣都唔重要
咁囉

咁而家唔係啦, 有名有姓
個時突然覺得呢一日遲早會嚟
不論係自己/直屬親人
所以就買定先
而家任改名個mechanic喺galgame一早絕晒跡啦,應該得乙女game有

原來侍郎本身連cg都無樣 我玩過嗰啲都係就算冇立繪,cg都好明顯睇到個樣,而且唔少大頭照,好似車輪之國一開始就係男主自介+大頭相:

island啲大頭相直情多到數唔盡(btw,island原作有少少腐 ):

睇唔到樣最多好似g弦、戀獄咁頭髮遮眼(不過戀獄個秋五去到殼之少女唔係男主都係咁嘅樣,應該純粹係hairstyle嚟,唔係特登遮樣

至於戰人x留弗夫,本人表示難以接受 不過海貓除咗秀吉同金藏以外嘅中年人士都畫到勁靚仔靚女就真嘅
新年流流 無啦啦討論死亡好唔吉利
日本人加男高中生
唔高先正常啦
已經病緊
今年又收到鮑魚麵
好在無藍罐曲奇
麵實用呀
+1 好食好多

最衰會淋 (放得耐)
2樣都正
又返工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞