[BL]第205回召喚腐男腐女 豬年快樂

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
唔睇啦B站屏蔽果個UP主都ON9, 不如唔好放
以為有齊成套中字 套野都係叫Skam?
開頭無既,可以放心睇 ~~只要31,32 p轉Youtube睇就ok架啦

因播到第5 集咋~~未有成套中字

超ON9......D彈幕都有人鬧XDD

不過法國版真係好厲害,佢改左泳池個Part仲改得超好~~
叫 skam france
好似斬到好碎
因為skam係實時劇,所以無論係挪威定法國版都係不定時會放出一part一part咁,所以好碎都係正常的~~~幾分鐘幾分鐘咁

所以好吊癮,追得好辛苦,但有好多人(台灣,大陸) 一齊追,每part有人討論都幾正~
好奇怪啊 但又好特別 !
佢實時既用意係咩?有晒劇本, 應該唔會睇觀眾反應改野
佢用意係令你覺得呢個故事係你身邊發生,同埋除左劇入面故事,劇入面o既角色會有自己既instagram會隨劇情去更新,有d劇後動態,另外,官方會更新如某角色同某角色既fb 對話,增加追看性咁

好創新,好有趣
好似好吸引
頭兩季大唔大影響? 係咪可以唔睇?
好好睇架 , 我毒已中

唔睇s1~s2 影響唔大,因為每一季擔正主角o既角色都唔同
我係睇完挪威版s1~s4 直接睇法版 s3 同埋意大利版s2=挪威版s3

s1,s2,S4 雖然唔係BL季,但都好睇啊~~~建議睇埋:0)
cls劇情
啱啱呂不韋同秦王孫都疑似走hehe路線
【又係某國人】前日我喺地鐵站畀個女人大力撞低咗
https://lih.kg/1027982
大家都小心啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞