[BL]第205回召喚腐男腐女 豬年快樂

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
其實點解要夾硬整到撕裂受傷
唔可以扯起尿道張開之後落lube然後慢慢自己隊入去?
完全咁簡單工作可以由清醒病人自己做 (未醒嘅另計)
醫生護士手勢又唔係話特別好 九成九都痛到pk +出血 亦用唔到話太多技巧 病人自己亦最感應得到
如果怕尷尬 捐精都要扯旗啦 拉簾同畀張操作說明佢自己搞咪得lo
真心唔明點解係都要整到受傷咁on9 明明呢啲痛苦法可以避免
發現gmarket D重量好鬼祟 三本書計我4kg但去其他舖單本買夾埋都唔使2kg 又或者係同一間舖買4本運費係會貴過3本係果間舖買,另一本係另一間舖買
致所有叫人唔好走嘅人
https://lih.kg/1050948
發夢夢見亂馬同柯南係咩事
勝利 佢含 有 管制藥
https://lih.kg/1056975
唉...勝利唔止衰依樣野啦
嚟幾係咁追po d花生越嚟越大粒
其實Big bang fans係點諗
微博:#堂堂正正李勝利#
Twitter: #seungriyourenotalone
笑撚死 天下迷妹一樣白痴
一開始又用咩只係掛名冇實權嚟開脫,又話要人散播不實謠言,之後逐樣逐樣俾記者打面,有番少少腦既都脫飯/潛水啦
堂堂正正做壞事?

可以理解FANS會比其他人更相信自己偶像, 覺得圈外人知條撚
但盲目都有個譜丫
偶像有咩事fans最中意出嚟洗地架啦 YG平時又囂囂屎屎依加咪一沈百踩
聽講仲陸續有嚟 就算燒到我飯開既人都無所謂了 當自己真係眼盲信錯人
唔係啦
一開始未爆咁多時YG有出黎「澄清」否認事件
所以當時仲有好多人會出面支持佢
不過愈揭愈多就得翻d死撐嘅人
另外個人認為好多vip都係仰慕佢地嘅音樂才華
就算出事後唔係死撐都會繼續支持佢地啦
老實講就算有左咁既野我都唔會因為唔聽佢d歌 因爲咁既質量真係唔係個個group可以做到
不過勝利條友就算啦 BB入面最廢就係佢
不嬲都係BB入面最廢係佢...
佢本身係主舞加對外social 啦
我記得佢話佢自己係光州除允浩外最勁嘅
只係YG唔重視舞都係以前d歌謠大戰出去同其他gp一齊crossover 先叫有少少鏡頭
不過人大左就會變架啦舞又退步哂歌又麻麻淨係死淨把口咁
Yg都係蛇鼠一窩架啦 唯一希望唔好搞到winner 睇過花樣旅行對佢地好有好感
邊個係YG?
Big bang間公司 老闆有句名言話比起人品更睇重才能
Winner我淨係識mino
因為同我男人一齊拍新西遊記
覺得佢幾qq
利申:10年elf
Po都幾可愛 等緊新一季既大逃脫
不過我冇睇到新西遊記
到底要幾仆街嘅人先可以咁講嘢
https://lih.kg/1059449
狗也不x
個個都深潛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞