[A/I] Fantasy life online [33] Level5 復活 多左好多新野

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
補充一下
開左50個箱,其中有45個勁箱,5個廢箱
45個勁箱出左5粒II、1粒III同1粒IV
5個廢箱出左1粒I
即係話出玉既機會係8/50 = 16%

結論係出角經驗珠/裝備經驗珠係好撚正常
咁fever time應該用哂30祈定10祈咁玩
never trust Level-5 ge機率
佢d 30% = 實際10%
同機戰一樣, 可以信ge只有100%命中率
明哂 thx
係進化果時已經試過, 40%失敗都可以連續5,6次失敗,D機率完全信唔過
30%進化成功......
實際上.....
已經放棄左
大家入公海既場有無難度?
E.. 個3/7/11時間是咪香港時間?而家見都仲有FEVER TIME既
已放棄入街場難入到
等夠體是但打1,2場算
追一頁post應該唔難?
即係跟圖既先準?
1) 如果你手機係跟香港時間,唔好信個fever顯示。佢主畫面個fever係跟日本時間 (真fever),入到去活動睇重有幾多分鐘係跟你部機 (假fever)。總之記住係逢3、7、11點fever就得

我係睇完呢段先有D疑惑,3/7/11點應該係香港fever time開始時間,咁唔係1個鐘就完?如果係跟假fever咁即係每次fever time持續時間唔一樣?
因為頭先我留左30祈等11點fever time先打一場,12點半先記得要打諗住過左11點個fever time,但開驚又見佢仲有30分鐘fever time

總之日本時間4 8 12就係fever time
即係香港時間3 7 11
你hkt 1500-1559入場,30祈禱力咪有100%勁箱
你hkt 1600-1659入場,30祈禱力都唔係100%勁箱
好難明?

因為佢裏面個提示係跟機,而部機係跟香港時間既話,部機咪以為「4 8 12」先係fever time,所以去到4點就響鬧鐘會提你係時候起身痾夜尿,但嗰段時間根本就唔係真正既fever time,你用30祈禱力咪都係有機會廢箱囉

所以
總之記住係逢3、7、11點fever就得
就係咁撚簡單
少年,你太年輕了。你以為真的有那麼多fever time嗎?其實都只是那六小時,不然我換個時間Cap張「1點fever time」圖給你看。
哦!即係唔洗理電話個時間
今次真點明白了,感謝旺巴解答
彩春咩 咪又係經豬
每日送三粒俾我,心足
每日送返3粒EXP珠畀LEVEL-5
我要現在立即有得玩沙漠地圖
等打新王等到頸都長
LEVEL-5找數啦好嗎?

1. 新3職
2. 角色進化

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞