[A/I] Fantasy life online [33] Level5 復活 多左好多新野

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
跳船原因
1. 房主想要地傭隊友加分
2. 房主斷線/hang機/ 開場街場(本身想開友場)
3. 唔鍾意法師, 特別無sp杖個d隊友
4. 你斷線
其實有啲人係乜都冇所謂,只要有基本lv就得
有啲人就奄尖到乜柒都要最靚,差啲啲都寧願開過房,寧願重新等過一分鐘都唔寧願慢一秒過關

我都試過俾人彈房,有時啲野冇得諗咁多
咩叫人面獸心
我就係呢種人啦

街場趕時間追分個陣
寧願重新開過場要活動角加分
仲有有d人入場.....0戰鬥角色, 我寧願解場

友場就場場食300sp粉推動地傭/大腿朋友狂出技瞬間ko
係喎,我想請問一下食全體SP粉比大腿嘅間隔係幾耐左右?
我淨係見到佢哋啲血嘅咋喎
半年前旺巴叫我自己計數......

今日我同你講
我自己出技出到無晒SP
就係時侯食SP粉了

街場求其啦, 食完D人都未必有武器技出
我依家係街場呢個活動打完一隻就食一次
有大腿嘅話見到佢哋放完大技就求其食咗先
真係唔識計呢啲
大雀之前d boss無乜所謂
主要都係打大雀個陣食粉
望住某大腿出左2次技就食60sp粉回下佢lo
一個技都36/40幾sp
以上係打70 ge經驗
打60唔食, 慢慢打都輕鬆ko
小鳥講得啱
其實當你自己都長期會開技,就會就到個用粉時期

基本上理智既玩法係
1)唔會令SP長期滿,通常只會KEEP到係四五成左右,出到技、迴避到之餘,人地啪粉自己又受惠到。SP滿就鳩出技,到四五成左右就唔會亂出
2)幾時用粉?如果你係一個輸出型玩家,根本就唔需要理隊友。你自己覺得唔夠就用,因為你唔會就到其他人。如果你係一個抱大腿既話,見到人地出左兩次技就係用粉既時機(因為大部份二技、武技用一次都係30-45SP,採集除外),想補滿就用90SP,想補補就用60SP
我想請問一下,
鍊成武器大約嘅玩法係點?
我見好似顆粒攻擊xxx
入面有好多唔同嘅屬性
係唔係隨機加野?
如果整完出嚟唔滿意係唔係有得再整?
我想請問一下,
鍊成武器大約嘅玩法係點?
我見好似顆粒攻擊xxx
入面有好多唔同嘅屬性
係唔係隨機加野?
如果整完出嚟唔滿意係唔係有得再整?

係,下面個D係魂,入面有得睇加咩能力,隨機抽
上面個D精錬石就固定能力,不過唔高

唔滿意當然可以重洗,唔係lv5點賺你錢
Thx
鍊金真係幾燒錢
真係幾燒錢
結果要換埋隻戒先叫打齊
開箱拎戒唔計你拎左
想問下整花形裝果d星星要點拎
1)打討伐協力會低機率跌
2)主角70lv,用10粒成為大師,出去打地圖王高機率跌

留低你id,俾少少你用住先
上左大師就多多都有得拎
當然唔計
上一次要換晒兩隻先計添啦
唔該晒巴打不過60升70果到有排升
我試過開房
只要有人OK完再解除,出房
咁下一個人入黎就算OK曬
我都開唔到場....
迫你重新開房....

好麻煩....
server問題
佢應該要加粒制自動隨機入一個街場,次次活動第一日完全入唔到
加完一樣話你聽爆房入唔到
37000分
回歸打左一晚,感覺良好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞