[A/I] Fantasy life online [33] Level5 復活 多左好多新野

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
隨便出下技打完
20秒一場
我究竟玩緊乜
3人打到19:95.....

簡評1
打風屬既話,木傭好啲。
打其他屬既話,光傭好啲。
(我成日都話,光傭同戰廚既賣點係乜都冇剋。但調返轉如果玩FULL TEAM屬剋既話,未必係最好)

簡評2
光傭既第一賣點係會心攻擊,推高會心率會好好多。(連專倍率係1.67倍攻。)
第二賣點係好似風弓咁有得自身加20%攻(風弓就係迴避攻擊+20%,再配合食藥可以再加100%),而光傭加既方法就係出武技,都係20%。
第三賣點係可裝備光炎之指輪,再加4%屬攻

簡評3
如果打風屬怪既話,你見到迴避攻擊同埋大絕黎講,木傭係優勢過光傭(留意返我係用第一擊黎除,而木傭既第一擊高過光傭,當然前提係滿血)

簡評4
至於一技二技武技黎講,某程度上黎講係蝕底,而且好蝕。
木傭冇實用技能(二技你加我防禦做乜柒啫,我都係要玩滿血咖啦)
武技有樣好處既,就係出招時無敵(一二技非無敵),不斷啪SP水然後用35SP,可以不斷出既,呢個係唯一好處

光傭最實用技能係加20%,即係武技。雖然有900%,但你唔會Keep住出,45SP實在係太重消耗,寧願每20秒(武技加攻效果係20秒)先用一次

結論
如果光傭係Tier S,木傭某程度上我基本上都評價係Tier S (係打其他屬輸俾光傭),你好難要求佢再buff木傭。
當然我唔介意,以上
重要得我同另一個係木傭
如果三木傭就已經夠最快
3風弓+1木傭
最緊要無LAG機入場
放上巴哈一定好多人LIKE
不了
武技有樣好處既,就係出招時無敵
有人話唔係無敵
定係時間短?
你同新人一齊就梗係喇😭
???
唔係無敵咩?
我尋晚打咁耐出緊武技時都冇問題喎,如果你指既係落地之後就可能冇既
堅詳細
錯字-係神人
都係肝出黎ge
4覺醒+ ev15以上
有加分角, 打2個鐘先得一半分.....
我1萬分都未有
先換齊2隻戒指
主角1隻, 隊友1隻
之後就場場+50+50 = +100
一場450分, 有埋木傭+245 = 695分
食埋水 場場自已開,d分 直線上升
十四秒
聽日繼續
50000 done
我都仲係10000分
而家好奇怪我就算開咗房都無人入嚟😑
一係set咗fd場
一係太多人開場, 你個場沉底, 要等下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞